bijwerkingen van hijgend computer stofdoek

Inhaleermiddelen zijn chemische stoffen die worden ingeademd in de longen, zodat de gebruiker hoog kan krijgen. Deze chemicaliën, die samengeperste gassen, aanwezig in areosol blikken. Volgens de organisatie Inhalant.org wordt stofdoek computer gewoonlijk gebruikt als inhalatie. Samengeperst gas poetsdoeken zijn in gebruik sinds de jaren 1970 tot stof van elektronica te verwijderen zonder het aanraken van het apparaat. Perslucht is een term die gebruikt wordt om het product te beschrijven, maar het is eigenlijk samengeperst gas chemicaliën. Het gas chemische stoffen in de stofdoeken zijn wat vergiftiging veroorzaken.

De meest voorkomende vormen van gas in de stofdoeken zijn tetrafluorethaan (HFC-134a) of difluorethaan (HFC-152a). Computer poetsdoeken komen in een blikje en worden ofwel direct geïnhaleerd of gespoten in een zak en ingeademd. De ingeademde gas komt snel de bloedstroom door de longen, waar het de hersenen en andere organen aantast. De inhalatieoplossing veroorzaakt een hoog, dat duurt een paar minuten. Inhaleermiddelen zijn verslavend, en de gebruiker zal meestal gebruik toenemen in de tijd.

Sommige bijwerkingen van het gebruik van een inhalatie zijn omkeerbaar, maar andere niet. hallucinaties, hoofdpijn, duizeligheid, bewustzijnsverlies, lusteloosheid en vermoeidheid, verminderde arrest, zwakte, krampen of tintelingen in de ledematen, slechte reflexen, gehoorverlies, visueel en spraak: de korte termijn bijwerkingen kunnen een of meer van de volgende omvatten stoornissen, gewelddadig gedrag of stemmingswisselingen, en buikpijn.

Lange termijn bijwerkingen van het gebruik van vluchtige stoffen kan gewichtsverlies, spierzwakte, veranderingen in de coördinatie, desoriëntatie, moeite met de uitoefening van een gesprek of het verwerken van gedachten, depressie en prikkelbaarheid bevatten. Permanent, onomkeerbare neveneffecten van hijgend computer stofdoek zijn ernstige schade aan het centrale zenuwstelsel, ernstige schade aan de hersenen, lopende spasmen van de ledematen, gehoorverlies en schade aan het beenmerg. Schade aan de lever en nieren kan ook optreden, en het is onomkeerbaar in sommige gevallen.

Sudden Death Syndrome kan de eerste keer dat een persoon maakt gebruik van een inhalatie of op elk moment daarna plaatsvinden. Plotselinge dood treedt op wanneer de persoon die gebruik maakt van de inhalatie, en het hart begint kloppend op een zeer snel tempo. De snelle ritme voorkomt dat het hart goed functioneert, wat resulteert in een hartstilstand en de dood. De dood kan ook optreden op elk moment door verstikking. Wanneer de inhalatie chemicaliën in de longen wordt zuurstof verplaatst, en zonder voldoende zuurstof, de dood intreedt. Volgens het National Institute on Drug Abuse, is het risico van deze soort dood verhoogd wanneer een zak wordt gebruikt om de chemische inhaleren omdat er minder zuurstof in de longen.