geneesmiddelen die menstruele bloeden te stoppen

Vrouwen nemen pillen, injecties en zetpillen hun menstruele cycli stoppen voor een aantal verschillende redenen. Sommigen kozen ervoor om menstruele onderdrukking te gebruiken voor vakanties of speciale gelegenheden, zoals bruiloften en huwelijksreizen. Ze worden ook gebruikt voor medische problemen zoals ijzer-deficiëntie van zware menstruatie, pijnlijke premenstrueel syndroom (PMS) of zelfs een zwangerschap te ondersteunen corrigeren. Er zijn veel FDA-goedgekeurde medicijnen om de menstruatie te stoppen.

In mei 2007 heeft de Food and Drug Administration goedgekeurd Lybrel als de eerste pil gebruikt om de menstruatie te onderdrukken. Lybrel is een hormonale medicatie ontworpen om dagelijks worden genomen om de menstruatie te elimineren. Volgens Wyeth spreekbuis Amy Marren, deze pil is de enige ontwierp een jaar worden 365 dagen om menstruatie volledig onderdrukken. In een studie uitgevoerd waarbij 2400 vrouwen, Lybrel toonde het is net zo effectief in dit omdat het als een vorm van geboortebeperking, hoewel de FDA voegt eraan toe dat sommige vrouwen ervaring doorbraak bloeden. Ook met Lybrel er geen placebo pillen er traditionele pil wordt de pil per week genomen zeven dagen leveren van hetzelfde hormonen dag.

Depo-Provera injecties worden een keer gebruikt om de drie maanden om zwangerschap te voorkomen. De injecties laat een gestage stroom van testosteron, zonder oestrogeen. Hoewel deze injectie uitsluitend voor geboortebeperking, bijwerkingen afwezigheid van de menstruele cyclus. Volgens familydoctor.org, kunnen vrouwen die Depo-Provera gebruik maken van een verandering in hun menstruatie opmerkt, ofwel lichter of zwaarder, maar na een jaar van gebruik 50 procent van de gebruikers een totaal gebrek aan menstruatie zal ervaren, terwijl nog steeds het gebruik ervan. Depo-Provera moet worden toegediend door een arts en onderhouden elke 12 weken met een routine afspraak.

Yaz is een 28-pil maandelijks anticonceptie pak dat is goedgekeurd door de FDA voor de zwangerschap en PMDD (premenstruele dysphoric disorder) te voorkomen. Het voordeel voor de Yaz pil afgezien van de hierboven genoemde is het gemak van het hebben van een kortere en lichtere periode. Volgens de website Yaz’s, kan deze lichtere, kortere helpen niet alleen de hoeveelheid menstruatiebloed verminderen, maar ook om het optreden van ijzer-deficiënte bloedarmoede dalen als gevolg daarvan. Een pil per dag genomen voor 24 dagen (deze worden genoemd actieve pillen), en vervolgens een extra pil wordt genomen voor de resterende vier dagen (deze pillen zijn niet actief).

Seasonique is een drie-maanden verpakking van orale anticonceptiva die u in staat om alleen nog vier periodes per jaar. Dit is wat Seasonique noemt een ‘pil periode. ” Tijdens een reguliere maandelijkse periode een ei wordt gevormd en vrijgelaten uit de eierstokken naar conceptie af te wachten. Tegelijkertijd, de baarmoederwand opbouwt in afwachting van het opvangen van de bevruchte eicel. Wanneer de conceptie niet wordt bereikt, het ei breekt, samen met de baarmoederwand en wordt vergoten als een periode. Met Seasonique, je hebt geen menstruatie, maar na elke drie maanden het aanbod wordt genomen, moet u de resterende week van een lage dosis oestrogeen pillen in te nemen. Deze lage dosis synthetisch oestrogeen vonken een “pil periode.

Progesteron wordt aangegrepen oliebasis injectie, vaginaal suppositorium of als een pil. Progesteron wordt meestal voorgeschreven als onderdeel van een vruchtbaarheid regiment bloeden te stoppen of om een ​​zwangerschap in een vroeg stadium te ondersteunen. Voor obesitas is de vrouw voorgeschreven voorkeursvorm van progesteron van de arts en van een specifieke dosering aan de wanden van de baarmoeder samentrekken houden en uiteenvallen aangezien de oestrogeenniveaus kan gaan terug naar normaal na het verloop van voorgeschreven vruchtbaarheid medicijnen zijn stopgezet. Het gebruik van progesteron echter te voorkomen dat een miskraam is nog steeds controversieel.