hoe ant beten te behandelen

Mieren zijn creatief en prachtige wezens – totdat je gebeten door een van hen. Hoewel deze insecten zijn klein, pak ze een krachtige beet. Afhankelijk van de aard van de mier, kunnen ze zelfs zwermen en agressief, snel die hun slachtoffer. Miljoenen mensen worden elk jaar gebeten door mieren, en weten hoe de behandeling van de beet is belangrijk. In de meeste gevallen is er alleen een beetje zwelling, roodheid en een jeukende gevoel rond de beet. In extreme gevallen kan een anafylactische shock optreden die iemands lichaam betekent over-reageert op de beet, waardoor zwelling optreedt in de mond, keel, luchtpijp en longen. Zonder snelle medische behandeling, kan de persoon sterven.

Was de gebeten gebied met warm water en zeep. Droog de beet zachtjes.

Meng zuiveringszout met water tot een dikke pasta. Breng de zuiveringszout pasta om de beet. Deze zelfgemaakte behandeling helpt met jeuk en zwelling.

Als u geen bijwerkingen te Benedryl, neem een ​​Benadryl tablet. Een 25 mg dosis Benadryl helpt bij een allergische reactie.

Voorkom dat er krassen, het plukken, of aftappen van de beet. In veel gevallen zal een blaasje binnen een dag of twee vormen. Breek deze open als het een infectie kan veroorzaken.

Blijf weg van ant terpen. Als u in contact komen met een mount, verder weg zo snel mogelijk.

Bel uw arts als u denkt dat uw beet is besmet. Tekenen van infectie zijn vieze geur, drainage en pus uit de wond, koorts, en zwelling.