hoe auto-immuunziekten op natuurlijke wijze te behandelen

Als u een auto-immuunziekte, waarbij het immuunsysteem is de productie van antistoffen tegen uw eigen weefsel, kan het moeilijk te behandelen zijn. Auto-immuunziekten zijn de derde grootste ziekte groep in Amerika, maar er zijn geen bekende medische oplossingen daarvoor. Ondanks dit, zijn er verschillende natuurlijke manieren om u te helpen de aandoening te bestrijden en te werken aan gezond blijven.

Figuur uit je stoornis. De beste manier om te beginnen werken aan een natuurlijke behandeling is om te weten wat de precieze auto-immuun probleem is. Dit betekent bevinding welke symptomen u last van de meest en hoe het van invloed is op je.

Onderzoek. Zelfs met de voorgestelde natuurlijke supplementen die u kunt gebruiken om een ​​auto-immuunziekte te bestrijden, is het altijd het beste om je eigen onderzoek te doen en vinden wat je gelooft geldig zullen zijn. Het voordeel van natuurlijke supplementen is dat er geen bijwerkingen zal zijn, maar het vinden van de juiste behandeling de eerste keer kunt u geld besparen, ergernis en tijd.

Vind meer dan één type supplement. De meest voor de hand liggende vorm van onderzoek dat je zal willen doen is om de kruiden die u kunnen helpen om uw auto-immuunziekte te bestrijden te vinden. Echter, de meeste zeggen dat de uitvoering van een training programma, zoals yoga of tai chi, kan ook helpen om innerlijke kracht te winnen.

Begin met een detox. Het maakt niet uit wat je hebt gevonden met uw symptomen, is het altijd het beste om te beginnen door te beginnen fris. Een detox is een eenvoudige manier om je lichaam te helpen om uit te wissen en opnieuw te beginnen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Enkele van de meest eenvoudige is het drinken van een glas van Epson Salt of vasten op een soort voedsel voor een paar dagen.

Laat de tijd om de cursus te volgen. Het zal enige tijd duren voor de natuurlijke remedies en opties om te beginnen effectief te werken voor u. Geduldig en continue met de remedies zal u helpen om uiteindelijk duidelijk de auto-immuunziekte.

Gebruik kruiden om het ontgiftingsproces te helpen. Een van de opties die u kunt gebruiken is een oude remedie voor het opruimen van uw systeem. Dit is specifiek voor degenen die worden geconfronteerd met auto-immuunziekten. Het combineren sarsaparilla duizendblad en kan specifiek worden gebruikt om de bloedstroom te ontgiften. Eet een aantal van deze elke dag om te beginnen met het opruimen van uw systeem en zich beter te voelen.

Ken uw opties. U zult willen blijven om duidelijk uit uw systeem met kruiden en om uit te vinden wat het beste werkt voor jou. Kijk in kruiden zoals Bosweilla, Devil’s Claw, Ginger en Kurkuma, door ofwel de tijd neemt om ze te eten elke dag of door ze toe te voegen aan uw maaltijden. Als u spierstijfheid, dan kunt u ook yucca proberen als een natuurlijke remedie.

Wees niet bang om te experimenteren. Zelfs als je weet wat de symptomen zijn en wat de mogelijke oplossingen zijn, kijk in het vinden van meer alternatieven en het krijgen van die betrokken zijn bij wat anderen hebben gedaan. Dit zal u helpen om te genezen.