hoe bentonietklei voor inwendige reiniging gebruiken

Bentoniet (ook bekend als montmorilloniet) is een grijze reukloos klei die intern voor het reinigen en ontgiften doeleinden kunnen worden. Eenmaal in het spijsverteringskanaal, het bentoniet werkt als een spons, absorberen toxinen, pesticiden, virussen en zware metalen uit het lichaam. In een 2001 studie gepubliceerd in het “Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition,” de Italiaanse Society of Pediatric Maag-, Darm- en Leverziekten Study Group gevonden nemen bentoniet hielp kinderen sneller van acute diarree herstellen. Bentoniet klei kan worden gekocht bij de meeste reformwinkels, vaak in de vorm van een dikke smaakloze gel, als een droog poeder of als een capsule.

Meng 1 eetl. bentoniet poeder of pasta met 8 oz. water of sap. Als het nemen van bentoniet in de vorm van een capsule, volg het productlabel voor instructies.

Voeg 1 afgestreken theelepel. psyllium rompen van het bentoniet en water. Psylliumvezels zijn een bulk laxerend en zal helpen om de bentonietklei vasthouden aan de darmwand, alsmede de steun van de afvoer van gifstoffen uit het lichaam te voorkomen.

Neem bentoniet hetzij op een lege maag of 1 uur rijden van de maaltijden, omdat het de opname van voedingsstoffen in de voeding kan verminderen. Niet samen met supplementen, plantaardige producten of medicijnen te nemen, zoals bentoniet de absorptie van deze van invloed kunnen zijn ook.

Volg elk bentoniet mengsel met een ander 8 oz. glas sap of water. Het verhogen van de inname van vocht tijdens het gebruik van het bentoniet klei zal het lichaam gehydrateerd, constipatie te voorkomen en het optimaliseren van de afvoer van gifstoffen uit het systeem.

Voor een ontgiftende bad voeg 1 theel. bentoniet aan het bad en geniet gedurende 20 minuten

Blijven gebruiken bentonietklei eenmaal daags gedurende drie weken een grondige inwendige reiniging van het spijsverteringskanaal krijgen. Tijdens deze periode, kijken naar het dieet met fruit en groenten die rijk zijn aan zowel vezels en water zijn, zoals kiwi’s, appels, peren, sinaasappels, bananen en verse bladgroenten verrijken. Deze zullen de spijsvertering ondersteunen en verbeteren ontgifting en reiniging.