hoe castor olie te gebruiken als een insectenwerend middel

Zuivere castorolie, die wordt gewonnen uit castorbonen, is een reukloos en smaakloos olie die wordt gebruikt voor een verscheidenheid van huidaandoeningen. De laatste jaren is ricinusolie gebruikt in combinatie met andere natuurlijke oliën, zoals rozemarijnolie en pepermuntolie, een veilige en effectieve natuurlijke insectenwerende maken.

Schaf castor olie die is vervaardigd door middel van koude persing en filtering processen die ricine, een toxine eiwit dat zenuwschade kan veroorzaken te elimineren. Terwijl de meeste castor olie verkocht in de Verenigde Staten is volkomen veilig extern en intern te gebruiken, pas op voor ricinusolie producten die uit landen als India, Brazilië en China hebben ingevoerd, dat kan niet goed zijn verwerkt.

Meng ricinusolie met andere natuurlijke soorten oliën die fungeren als insectenwerende middelen, zoals citroen eucalyptus olie, ceder olie, rozemarijn olie, kaneel olie en geraniumolie. Terwijl wonderolie op zich zal fungeren als een insectenwerend middel, moet u opnieuw toe te passen de olie elke 1 tot 2 uur voor het beste resultaat. Het gebruik van andere natuurlijke oliën, vooral citroen eucalyptusolie, zal de effectiviteit van ricinusolie verlengen tot 6 uur.

Gebruik castor olie als een insectenwerend middel door gelijkmatig toe te passen op alle blootgestelde delen van uw huid. Aangezien castor olie is relatief veilig voor zowel intern als extern gebruik, kunt u deze toepassen op gevoelige gebieden zoals de lippen, en op je neus. Als u denkt dat castor olie is te vet toe te passen op uw huid, meng 1 deel castor olie op 10 delen alcohol voor een gladdere, droger gevoel aan je huid.

Voeg castor olie aan uw favoriete vochtinbrengende lotion of zonnebrandcrème voor een effectieve all-purpose crème. Aangezien ricinusolie is reukloos en kleurloos in zijn zuivere vorm, kunt u zo veel van het als je wilt toevoegen aan andere producten zonder dat de veiligheid of de effectiviteit van de oorspronkelijke formule.

Ricinusolie kan ook worden gebruikt om zonnebrand, hitte brandwonden, snijwonden en schaafwonden behandelen. Ricinusolie kan ook worden gebruikt als een effectieve zalf om pijnlijke spieren, hoofdpijn en zwelling te behandelen.

Doe een beetje castor olie in uw favoriete shampoo of vloeibare zeep voor extra bescherming tegen insecten.