hoe de behandeling van een herpes besmet vinger

Herpetische fijt is een infectie veroorzaakt door een herpes simplex virus (HSV) de handen beïnvloedt, kan ook worden veroorzaakt door HSV-1, de koortslip virus of HSV-2, genitale herpes virus. Medline Plus meldt dat de voorwaarde meest van invloed op professionals in de gezondheidszorg en kinderen, hoewel iedereen besmet kan worden. Een goede behandeling voor de conditie vereist een bezoek aan een arts voor de diagnose, gevolgd door de toediening van de voorgeschreven medicijnen.

Bezoek uw arts om een ​​verdachte herpes besmet vinger. Volgens het Amerikaanse leger Centrum voor Gezondheidsbevordering en Preventieve Geneeskunde (USACHPPM), symptomen zijn een branderig of tintelend gevoel in de vingers of duim, gevolgd door een rode uitslag en blaren die uiteindelijk open te breken en korst over, lokale pijn en minder vaak , koorts, gezwollen lymfeklieren en malaise. Uw arts kan de diagnose te bevestigen door het nemen van een monster uit een actieve pijnlijke of door middel van bloedonderzoek.

Breng een actueel medicatie als men voorgeschreven door uw arts voor het beheer van de eerste uitbraak van herpetische fijt. Volgens Merck Manuals, kan deze behandeling tijdens de eerste uitbraken van herpes geïnfecteerde vinger verkorten.

Neem orale antivirale medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts aan het begin van toekomstige uitbraken. Het voordeel van een bezoek aan een arts voor deze aandoening is dat het voorschrijven medicijnen kunnen worden bij de hand om toekomstige klachten te beheren. Zoals bij andere herpetische voorwaarden beginnend antivirale behandelingen kort na de ontwikkeling van symptomen is de sleutel bij het beperken van de lengte en ernst van een uitbraak.

Neem over-the-counter pijnstillers om de pijn geassocieerd met herpetische fijt te beheren. De USACHPPM adviseert een arts te raadplegen voordat u begint met medicatie voor pijnbestrijding van een herpes besmette vinger.

Wees voorzichtig niet om anderen aan te raken met een herpes besmette vinger tijdens een uitbraak. Je moet ook voorzichtig te zijn bij het aanraken van andere delen van je lichaam tijdens een uitbraak, als je het risico de verspreiding van de infectie.