hoe de behandeling van een infectie met yoghurt

Ten minste eenmaal in het leven van elke vrouw zullen ze een schimmelinfectie te ervaren. Hoewel er een aantal medicijnen beschikbaar voor de behandeling van deze aandoening, een verscheidenheid aan natuurlijke behandelingen bestaan. Het gebruik van gewone yoghurt is een van die kuren. De goede bacteriƫn in yoghurt helpt bij het bestrijden gist. Dit artikel zal de juiste methode te beschrijven voor het gebruik van yoghurt voor de behandeling van een schimmelinfectie.

Ga naar de winkel en koop een kleine doos van yoghurt. Zorg ervoor dat het vlakte met geen fruit, zonder toegevoegde suikers en geen smaakstoffen daarin van elk type. Zorg ervoor dat wat soort yoghurt koopt u heeft “actieve culturen” vermeld op de verpakking.

Eet 8 oz van yoghurt per dag om te helpen voorkomen dat Candida (gist) opstanden of te stoppen nadat ze zijn gestart. Onderzoek heeft aangetoond dat dagelijkse inname van yoghurt met de bacterie Lactobacillus acidophilus helpt bij de preventie en behandeling van schimmelinfecties. Als yoghurt is niet uw ding, het nemen van L. acidophilus capsules Ook is aangetoond dat het helpen bij het voorkomen gist infecties.

Een afspraak met uw arts als yoghurt de truc niet doet. De arts kan andere behandelingsopties voor schimmelinfecties, zoals orale of topische anti-schimmel medicatie.