hoe de behandeling van een kleine spinnenbeet

Spin bijt kan heel vervelend en zelfs een beetje pijnlijk zijn. Ze kunnen jeuken, branden, of gewoon plat u te irriteren. Sommige van de meer serieuze beten kunnen spierspasmen, verlies van gezichtsvermogen, en enkele andere echt lelijk symptomen veroorzaken. Het kan moeilijk zijn om de aard van de spin die je beet te identificeren, dus dit artikel is gericht op het behandelen van de symptomen van de meest voorkomende spin bijt.

Zorg eerst dat je wond is een spinnenbeet. De beste manier om te weten is gezien te hebben de spin toen je gebeten. Aangezien dit is zelden het geval is, probeer dan om nauw samen te kijken en te zien als je kleine steekwonden kan zien. Een spinnenbeet zal soms weinig steekwonden, maar deze wonden kan moeilijk te zien, omdat spinnen hebben een klein en dun giftanden die moeite het doorprikken van de huid te hebben. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, deze wonden verdwijnen meestal na een paar uur. Als u bent gebeten, proberen om de spin die je kan hebben gebeten te identificeren. Het is belangrijk op te merken dat er zeer weinig dodelijke spinnen in de Verenigde Staten en de meeste zullen alleen leiden tot irritatie, zodat u kunt gaan over de behandeling van de meeste beten in algemene zin.

Zodra u klaar bent om de beet te behandelen, het beste om te doen is het voorzichtig de wond schoon te maken. Warm water en zeep zal schoon uit het gebied en helpen om een ​​infectie te voorkomen. Als je eenmaal hebt gewassen uit het gebied, niet aanraken! Krassen of aanraken van de wond zal alleen irriteren, en kon het zeer waarschijnlijk te maken het nog erger. Als je moet, breng dan een bandage om jezelf te stoppen met krassen. Het als het een spinnenbeet, is het misschien een beetje verdoofd en zelfs een beetje pijnlijk geworden.

Aangezien de beet is zeer waarschijnlijk te jeuken, zou het ook nuttig zijn om wat crème op de beet die jeuk voorkomt zetten. Er zijn bepaalde crèmes die zijn ontworpen voor insectenbeten en dergelijke, maar echt bijna elke crème die wordt aangeduid voor de behandeling van jeuk zal effectief te werken.

Het laatste wat je hoeft te doen is te zien op de beet voor een paar dagen. Als er sprake lijkt erger worden of wordt het des te pijnlijker is het tijd om een ​​arts te raadplegen. De enige keer dat om echt te maken over een spinnenbeet is als de persoon die gebeten is lijkt een allergische reactie hebben.