hoe de behandeling van een mijt beet

De meeste mijten zijn niet erg geïnteresseerd in het bijten van mensen en zou veel liever snack op een dode vogel of een sappige plant. Als echter een aantal vervelende mijten krijg in uw huis, het wegwerken van de kleine ongedierte kan moeilijk zijn, maar de behandeling van hun kleine beten is vrij eenvoudig. Volg deze stappen.

Verspreid een anti-jeuk crème over de gebeten gebied.

Laat de gebeten gebied geen krassen. Krabben zal alleen maar leiden tot meer pijn, en kan zelfs leiden tot een huidinfectie, die medische behandeling nodig zou kunnen hebben.

Bezoek uw arts als de beten niet duidelijk binnen een week. Als ze aanhouden, konden ze een huiduitslag of andere irritatie van de huid zijn.

Kijk naar behandelingen om uw huis van de mijten te ontdoen. Dit zal typisch omvatten het wegwerken van het ongedierte dat mijten leven.

Mijten en hun beten zijn erg klein, en kan moeilijk zijn om te zien en te identificeren. Gebruik een vergrootglas om te bepalen wat je beet.

Mijten hebben de neiging om te leven op hosts, zoals ratten of vogels, en zijn meer geïnteresseerd in die soorten dan bij de mens. Om het probleem op te lossen, moet u zich te ontdoen van deze plagen die brengen de mijten in uw huis te krijgen.