hoe de behandeling van een vleeswond

Een vleeswonde beschadigt de huid, maar niet onder schadelijk voor de het bot of organen. Als u een vleeswond hebben geleden, een goede behandeling is het meest vitale stap naar een snelle en effectieve herstel. Door snel te reinigen en beschermen van de wond, kunt u zorgen voor een goede herstel van de huid en het omliggende weefsel. Maken gebruik van de vier stappen methode en kalm voorbij de trauma.

Wonen aan de wond onmiddellijk. Je hebt de beste kansen op het effectief behandelen van de wond door onmiddellijk te wassen onder stromend water. Zorg ervoor dat het water is kamertemperatuur om verdere schade te voorkomen.

Dep een antiseptisch product op de wond. Het beste is om een ​​antiseptische product dat benzalkoniumchloride bevat toe te passen.

Laat de wond drogen, vervolgens een antibioticum crème op het oppervlak van de wond.

Breng een bandage om de wond om de huid vochtig te houden en om de wond tegen verdere schade te beschermen. Verwijder de pleister als je baden en opnieuw toe te passen de antibacteriële room en bandage daarna. Een typische vleeswonde geneest binnen twee weken.