hoe de behandeling van ischias in de knieën

Ischias is een symptoom dat pijn beschrijft langs de achterkant van het been. Het kan worden gevoeld op verschillende manieren, met inbegrip van schieten pijn, gevoelloosheid en tintelingen in je been, spierzwakte en moeite met lopen. Het is een symptoom van een aandoening die optreedt wanneer er schade of druk op de heupzenuw, volgens de National Institutes of Health (NIH) (Ref. 3). Omdat de grote zenuw regelt de spieren in de knieholte, kan er pijn worden gevoeld. Het kan worden veroorzaakt door piriformis syndroom, waarbij de nervus zenuw wordt geknepen door de spier loopt van de onderkant van je ruggengraat naar je uiterlijke heupbeen. Het kan ook een aandoening onderrug, zoals een hernia. Gelukkig zijn er vele manieren om de behandeling heupzenuw pijn (Ref. 1).

Behandel ischias in de knieën met zelfzorg, waarin acute pijn zal vaak reageren. Gebruik ijs en warmte packs op de getroffen gebieden. Probeer eenvoudige stukken en oefeningen om de pijn te verlichten. Deze remedies kunnen helpen, maar als de pijn aanhoudt en wordt ernstiger, is het een goed idee om uw arts (Ref. 1) te raadplegen.

Over-the-counter anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen, acetaminophen en naproxen. Deze kunnen helpen verminderen ontstekingen en pijn verlichten. Als de pijn niet verdwijnen, kan uw arts een voorgeschreven medicijn te bevelen. Een spierverslapper kan helpen met de spierspasmen, of een antidepressivum kan nuttig zijn bij het stoppen van de pijn signalen van het bereiken van uw hersenen (Ref. 1, 2).

Heeft u een epidurale steroïde injectie toegediend als uw arts u aanraadt. Een injectie met corticosteroïden vermindert de ontsteking rond de zenuw, maar wat onderzoek laat zien dat het is alleen handig voor de korte termijn verlichting (Ref. 2).

Probeer fysiotherapie, vooral als je een hernia waardoor de ischias. Er zijn verschillende behandelingen die u kunt ontvangen van een fysiotherapeut, zoals massage, warmte en ijs therapieën en een methode oproep transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS). In deze behandeling, een apparaat een elektrische stroom om de spieren te stimuleren, waardoor spierspasmen (Ref. 1).

Als u de oorzaak van de ischias symptomen bij je knieën kunt vinden in de meeste gevallen kunt u met succes behandelen en volledig te herstellen, volgens de NIH (Ref. 3).

Begin alternatieve therapieën, die veel patiënten zeggen zijn heel nuttig geweest. Om uw ischias in de knieën helpt, probeer acupunctuur. Deze Chinese geneeskrachtige aanpak omvat fijne naalden ingebracht in je lichaam een ​​energiestroom door je hele lichaam te herstellen en te genezen pijn. U kunt ook proberen het doen van yoga. Volgens Kamiah A. Walker, van SpineUniverse, kan yoga echt helpen als piriformis syndroom is de oorzaak van uw ischias. Het kan helpen rekken de spier (Ref. 1).

Overweeg chiropractische zorg voor de behandeling van uw ischias. In aanvulling op vergelijkbare methoden die worden gebruikt door een fysiotherapeut, een chiropractor manipulatie van de wervelkolom te gebruiken om uw wervelkolom af te stemmen. Foutieve uitlijning kan worden veroorzaakt uw symptomen (Ref. 1).

Als u een zeer ernstige zaak dat de oorzaak is je zwak, vraag dan uw arts over chirurgie opties. Wervelkolom chirurgie kan nodig zijn als de pijn wordt steeds erger. Een gemeenschappelijk chirurgie is een discectomie, dat een verwijderen van een hernia dat samendrukt de heupzenuw (Ref. 1).