hoe de behandeling van tendinitis pijn in de schouder

Krijgt schouder tendinitis kan behoorlijk pijnlijk zijn en ongemak veroorzaken. Ik heb onlangs gekregen tendinitis in mijn schouder. Niet te ernstig, maar genoeg om meer over it.There zijn verschillende manieren om het te realiseren. Een scheur in de rotator cuff, is een gemeenschappelijke plaats om het te krijgen. Tendinitis is een ontsteking in het gewricht dat pijn en stijfheid veroorzaakt. Tendonoitis wordt meestal veroorzaakt in de schouder van een blessure. Als je boven de 40 bent, ben je meer kans op het krijgen van het, vooral als je uit te werken. Spieren verzwakken als je ouder wordt. Als u bekend bent met sporten, veel kruiken, of Strategen je de neiging om het heel vaak. Een pees scheurt, en het wordt pijnlijk. Direct contact, zoals een val kan een oorzaak zijn ook. De symptomen is dat je een brandend gevoel te voelen in je schouder, vooral als je verplicht bent een activiteit met behulp van die schouder.

Rest de schouder. Als u uit te werken, of gebruik maken van die schouder specifiek in een soort van activiteit, is het best om de schouder rusten en laat de pezen genezen. Als u nog steeds gewichten op te heffen, of een lift in het algemeen, kunt u meer schade veroorzaken en chirurgie nodig zou zijn. U kunt nog steeds pick-up een zak, dingen van die aard, tenzij je in ernstige pijn als je je schouder helemaal bewegen. Ik zou net voorkomen dat een training activiteit die meer slijtage op uw rotator cuff draait. Laat het natuurlijk hiel.

Solliciteer ijs op je schouder. Een goede en natuurlijke manier om te helpen genezen, en verdoven de pijn weg. Ijs kan een grote natuurlijke manier om veel van de verwondingen te genezen zijn. Voor ernstige pijn, zult u waarschijnlijk een soort van medicatie nodig, maar het toepassen van ice packs doet zeker geen kwaad. Ijs en zelfs warmte kan helpen verminderen ontsteking. Het nemen van een echt warm bad kan ook helpen.

Slapen in de juiste positie. Slapen kan een echte pijn, en soms hoe je slaapt misschien zelfs tendinitis veroorzaken in je schouder. Zeker als je tendonitis, het vinden van een slaappositie kan moeilijk zijn. Niet slapen op uw kant, waar de pijn vandaan komt dat de directe schouder. Dat is gezond verstand. Ik stel voor het slapen op je buik, met je gewicht direct naar de andere schouder. Laat je hoofd draai in de richting van waar de tendinitis vandaan komt. Want op die manier uw lichaamsgewicht zal geen druk helemaal van toepassing op die schouder. Slapen op je rug misschien niet goed zijn, omdat je de pijn in de achterkant van je schouder en kan voelen. Zoek een comfortabele slaaphouding, een die niet verdere schade of ongemak veroorzaakt.

Doe routine strekt. Vooral in de toekomst, wanneer uit te werken, maar zelfs met de pijn, strekken dat de schouder uit. Het doet echt helpen, het moet nog wat activiteit en training te helpen helen. Gewoon niets ernstig, zoals tillen, dat kan het nog meer voor u kunnen beschadigen. Doe routine strekt dat is draaide met de schouder.

Praat met uw arts. Als je lijdt aan extreme ongemak, krijgen dan een strop voor je schouder. Ernstige pijn is wanneer je ooit letterlijk een deel van de rotator cuff te verplaatsen, je bent in extreme ongemak, waar je nauwelijks kan bewegen het helemaal. Gevallen als dat moet u zeker een arts te raadplegen. Anders kun je het zelf te behandelen, als het niet zo slecht. Je zou misschien een operatie nodig als het echt ernstig is, of bepaalde pijnstillers om u te helpen genezen.