hoe je een enkel Aircast dragen

Een enkel Aircast is een brace die een verstuiking of een breuk van de enkel ondersteund door de verpakking omheen. Een Aircast kunnen helpen om de enkel stabieler door het hebben van luchtzakken die een kussen voor de schade zorgt. Laten we eens kijken hoe je een enkelblessure Aircast kunnen zich aanmelden voor uw letsel.

Ga naar uw arts en hebben een X-ray naar de ernst van uw enkelblessure te bepalen. Als het een verstuiking, zal uw arts waarschijnlijk adviseren dat u een enkel Aircast dragen.

Laat jezelf formaat voor een enkel Aircast of zien als je wat op bij een medische voorziening winkel kan proberen. Als de Aircast is voor een kind, zijn er ook pediatrische maten leverbaar.

Zet een sok, zoals een zware absorberende sok om zweet op je voet te verminderen.

Trek aan het bandje of de stijgbeugel van de Aircast onder de boog van de voet. De riem op de hiel een afgeronde rand en moet prettig passen op de hiel. Plaats de beugel tussen de bal en de hiel van je voet.

Was uw enkel en voet om stank te voorkomen uit ontwikkelingslanden en zweten te verminderen.

Breng de zijkanten van de Aircast aan de kant van de enkels.

Plaats de buis de in de enkel verstuiking kit en pomp de lamp de Aircast blazen. De meeste Aircasts geleverd bij pre-opgeblazen cellen en geen verder inflatie nodig. Niet Blaas de zijkanten van de Aircast, omdat het steunniveau en compromissen genezing beïnvloeden.

Maak de Aircast, te beginnen bij de bodem, en maak de riemen rond de brace. Als uw arts wil dat u om extra steun te hebben, wikkel het verband rond de zijkant van het Aircast, dus het biedt ondersteuning, maar is niet pijnlijk. Het is belangrijk om te voorkomen wikkelen het verband te strak om zwelling te voorkomen.

Draai je veters en plaats uw voet in de schoen. Het dragen van een schoen kan extra ondersteuning te bieden. Knijp de zijkanten van de enkel Aircast samen, en pas de riemen of ondersteuning nodig is, dus het is comfortabel voor uw enkel. Als u niet in staat om gewicht te dragen op je enkels, moet u vermijden dat een schoen op en het gebruik van krukken te ondersteunen of bescherming van de enkel van toegevoegd letsel.

Zorg ervoor dat u de juiste brace te kopen, omdat zij komen in links en rechts-footed braces