hoe je een resmed cpap oplossen

Volgens een studie uitgevoerd door Dr. Duane Johnson in de Sleep Center Management Institute, therapietrouw van patiƫnten met obstructieve slaap apneu is tussen de 40 procent en 60 procent. Meestal patiƫnten zijn terughoudend om te voldoen als gevolg van ongemak of problemen met apparatuur. De ResMed lijn van CPAP machines biedt vele mogelijkheden om de naleving van CPAP gebruikers te bevorderen. Het oplossen van problemen kan het merendeel van de problemen die zich kunnen voordoen met uw ResMed CPAP op te lossen.

Controleer het netsnoer. Rafelen of scheuren van het snoer kan voorkomen dat de machine ontvangen van de juiste hoeveelheid stroom. Kijk naar de stekker, controleren om ervoor te zorgen dat geen van de pinnen zijn verbogen of gebroken.

Sluit een ander elektrisch aangedreven object, zoals een klok of de lamp, in het stopcontact kunt u probeert te gebruiken om te bepalen of het stopcontact goed werkt. Als het stopcontact niet goed functioneert, moet u een alternatieve stopcontact om uw ResMed CPAP-apparaat van stroom te vinden.

Steek de CPAP op een werkend stopcontact. Zorg ervoor dat de tanden van de stekker volledig ingestoken in het stopcontact. Druk op de aan-uitknop.

Neem contact op met een ResMed onderhoudsmonteur als de machine nog steeds niet naar behoren functioneert.

Druk op de de selectie pijltjes om door de stand-by menu te bladeren. Druk op de links-toets als u de optie ‘Ramp’ te bereiken.

Gebruik de pijltjes om naar de (ALT) instelling “Altitude” scrollen. Bevestig de keuze door op de linker knop.

Selecteer “Change” door op de linker knop. Er zullen vier hoogte range instellingen beschikbaar. Druk op de linker knop om de instelling die overeenkomt met uw huidige hoogte te selecteren. Bijvoorbeeld, als je op een hoogte van 5.000 voet, zou je de derde hoogte bereik van 4.001 tot 6.000 voet te selecteren.

Neem contact op met een ResMed onderhoudsmonteur als de machine nog steeds niet naar behoren functioneert.

Controleer de luchtslang. Ontoereikende luchtdruk kan worden veroorzaakt door onderbrekingen of puncties van de buis. Rechtzetten of buis te vervangen als dat nodig is. Zorg ervoor dat de slang goed is aangesloten op de machine, alsmede het masker poort. Elke toegang tot de haven moet een stevig ingestoken plug hebben.

Open het luchtfilter deur, zich aan de achterzijde van de machine. Controleer het luchtfilter. Verwijder en vervang het luchtfilter als het vuil is.

Stel het masker door het aanhalen van de banden en de herpositionering van het. Het masker moet een goede afdichting rond je neus en mond te vormen.

Neem contact op met een ResMed onderhoudsmonteur als de machine nog steeds niet naar behoren functioneert.