hoe je een Respironics bipap oplossen

Slaapapneu is een veel voorkomende aandoening van maximaal 18 miljoen Amerikanen, volgens de American Association for Respiratory Care. Slaapapneu is een potentieel ernstige slaapstoornis waarbij de ademhaling stopt of wordt erg ondiep tijdens de slaap. Een bi-level positive airway pressure machine (BiPAP) voorkomt apneu door het leveren van continue luchtwegdruk via een gezichtsmasker en in de longen voor een goede inhalatie tijdens de slaap. Philips Respironics is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van producten voor de gezondheidszorg, met inbegrip van hun populaire lijn van BiPAP machines. Het is belangrijk om te weten hoe je je Respironics BiPAP machine te houden goed werkt op te lossen.

Plaats de Respironics BiPAP machine op een stevige, vlakke ondergrond binnen handbereik en uit de buurt van verwarming of koeling apparatuur, zoals radiatoren, ventilatieroosters en airconditioners. Zorg ervoor dat er geen gordijnen, beddengoed of kussens blokkeren van de achterkant van de machine. Volgens Respironics, moet de lucht vrij stromen rond het apparaat voor het systeem goed te laten werken.

Sluit uw Respironics BiPAP machine in een werkbare stopcontact en wacht tot het scherm oplichten. Als u krijgt geen macht om het apparaat, over te schakelen naar een ander stopcontact en de stekker in het BiPAP machine opnieuw. Zorg ervoor dat het netsnoer is aangesloten op de achterkant van de macht inlaat opening van de BiPAP apparaat, als goed.

Controleer alle flexibele buizen voor luchtlekken en splitst in de leidingen. Als er lekken of openingen, moet u de slang vervangen. Bel uw medische apparatuur voor vervangende slangen als je geen reserve-slangen hebben.

Verwijder de herbruikbare, grijze schuimrubberen filter uit de filterhouder, wassen met een milde zeep en laat de filter volledig drogen. Plaats het schone luchtfilter terug in de filterhouder aan de achterkant van de machine BiPAP direct onder de stroom inlaatopening. Wees voorzichtig niet tegen het lijf loopt en draai het netsnoer bij het plaatsen van de filter in de filterhouder.

Bij het gebruik van uw BiPAP machine, draperen de slang over de rug van je hoofdeinde om de spanning en trekken aan je masker te verminderen.

Koppel en sluit de flexibele slang die loopt van de machine op uw masker om ervoor te zorgen dat goed is aangesloten. Zorg ervoor dat er geen knikken of bochten in de slang. Controleer of de flexibele buis correct is geplaatst in de luchtuitlaat aan de achterkant van de machine BiPAP en zet het andere uiteinde op de Respironics masker.

Pas de Respironics BiPAP masker en de hoofdband om ervoor te zorgen heb je een strakke, veilige pasvorm. De Amerikaanse Slaap Apneu Vereniging stelt dat maskers en hoofddeksels zijn er in vele verschillende vormen en maten. Als u nog steeds moeite om de juiste pasvorm, belt u uw thuiszorgverlener om een ‚Äč‚Äčandere maat of andere stijl masker te proberen.

Reset uw machine door de stekker van het apparaat dan weer opnieuw toe te passen macht. Als dat niet werkt, belt u uw thuiszorgverlener apparatuur provider om te zien of uw BiPAP machine behoeften gerepareerd of vervangen. U kunt de Respironics Technical Product Support Center ook bellen voor hulp.