hoe je een steun in de rug te dragen terwijl u slaapt

Rugsteunen en braces helpen mensen die herstellen van een rugblessure, chirurgie, of chronische rugpijn aandoeningen. Hoewel de levering van de benodigde ondersteuning en verlichting van de pijn, rugsteunen kan zeer oncomfortabel, vooral tijdens het slapen. De sleutel tot genezing van uw rug is om in beweging te houden en jezelf niet te immobiliseren tenzij voorgeschreven door uw arts. Bewegen en het houden van uw spieren en gewrichten in beweging versnelt het genezingsproces en zorgt ervoor dat u zo veel kracht en flexibiliteit die een veel langere hersteltijd niet verliezen.

Beveilig uw steun in de rug. Zorg ervoor dat het niet te strak, het afsnijden van het verkeer, maar ook dat het niet af zal vallen tijdens de nacht.

Plaats het lichaam kussens op elke kant van waar u lag op het bed. Je hebt twee lichaam kussens om ervoor te zorgen u niet gemakkelijk rollen. Dit zal toevoegen ondersteuning en maken je bewust van wanneer u zich verplaatst om te voorkomen dat een spier te trekken en zeef het letsel.

Plaats de extra reguliere-size kussen door de plek waar je knieën terwijl vaststelling.

Ga op de rand van het bed, voorzichtig. Houd je rug recht om niet toebrengen pijn of ongemak.

Swing een been op een moment tot op het bed.

Leg voorzichtig. Het is meestal het beste om te slapen op je rug. Echter, als uw arts het toelaat, zorgvuldig te rollen naar de kant u verkiest om op te slapen.

Plaats het kussen op je knieën onder je knieën. Als je op je rug, zal dit kussen je knie te verhogen om de druk op je rug te verlichten. Als je slaapt op je zij, plaatst het kussen tussen je knieën om de druk te verlichten.

Beweeg zo weinig mogelijk gedurende de nacht. Het lichaam kussens moet helpen om u ervan te weerhouden flailing of andere beweging die pijn of reinjury kan veroorzaken.