hoe je een verstuikte enkel wrap

Enkelletsel komen vaak voor en zijn gewoonlijk het resultaat van de enkel buigen in een richting die niet is ontworpen om te gaan. Zo zijn veel enkel verstuikingen veroorzaakt door onbedoelde inbreng van de enkel naar het midden van het lichaam.

Een verstuikte enkel moet zorg en aandacht. Gewoon negeren van de verstuiking zonder behandeling kan leiden tot verhoogde schade, pijn, en de impact hoe je in staat om te wandelen en te doen uw gebruikelijke dagelijkse routine zijn. Dus het eerste wat je moet doen is kijken naar je enkel VOORDAT te verpakken om het bedrag van de zwelling, geen blauwe plekken, of andere belangrijke bevindingen te beoordelen. Het bijhouden van deze zal u helpen uw genezing voortgang te bewaken.

Voordat verpakken van uw voet / enkel met een verband, reinig je voet en wonen aan open wonden die aandacht nodig hebben voordat je het wikkelen.

Plaats het uiteinde van de wrap op de top van je voet. Dit zal voorkomen dat u het lopen op de bandage staart, die ongemakkelijk kan zijn, maar ook de constante wrijving kan leiden tot een zere te vormen.

Oefen een stevige, gelijkmatige druk, het verpakken van de bandage van je middenvoet gebied om je enkel. Doe het niet wikkelen te strak, omdat dit kan leiden tot extra pijn en schade toebrengen aan de bloedsomloop.

Nooit comprimeren of wikkel een bandage zeer goed, omdat dit kan leiden tot extra letsel.

Wees er zeker van om ervoor te zorgen dat het helen van je voet krijgt ook verpakt. De meeste mensen verlaten het genezen blootgesteld, en die kunnen leiden tot genezen zwelling en andere kleine trauma.

Zodra je je enkel met een stevige en consistente druk hebben verpakt, zet de bandage door het gebruik van tabs verstrekt of door zich te verzekeren met wat tape.

Herschikken, te onderzoeken en de omgeving dagelijks reinigen zo niet meer. Dit zal u helpen om te controleren op uw genezing en aide in omloop.

onderzoeken naar jouw geblesseerde gebied voordat je het wikkelen.

Veranderen en herindelen uw geblesseerde enkel regelmatig.