hoe oestriol crème te gebruiken

Menopauze kan een van de meest stressvolle momenten in het leven van een vrouw. Alsof alleen ouder hard genoeg was, haar lichaam ondergaat talrijke en soms ernstige veranderingen. Voor veel vrouwen, kan de menopauze leiden tot ernstige hormonale veranderingen, zelfs leiden tot onevenwichtigheden die haar te verlaten met symptomen, variërend van de verwachte opvliegers te slapeloosheid. Hormoon onevenwichtigheden kan ook gevolgen hebben voor een vrouw mentaal, liet haar met een laag gevoel van eigenwaarde en een laag libido. Estriol crèmes worden gebruikt om de hormoononevenwichtigheid vullen, het verlichten van de stress en het lijden van de menopauze

Was uw handen goed met zeep en warm water voordat u de crème of de applicator. Droog uw handen goed op een schone handdoek.

Vul het applicator met de voorgeschreven hoeveelheid oestriol crème. Volg alle instructies van het product voor specifieke applicator richtingen.

Plaats de applicator hoog in de vagina voor de beste effectiviteit. De zuiger van de applicator de medicatie vrij.

Verwijder de applicator en wassen met warm water en zeep. Gebruik geen heet water schoon te maken, terwijl u de applicator met water dat te heet kunnen beschadigen.

Volg altijd de aanbevelingen van uw arts voor het gebruik van medicatie. Dosering en duur van het gebruik kan verschillen per persoon.

Was uw handen en droog weer voor het aanraken van voorwerpen of een ander gebied van je lichaam om besmetting te voorkomen.

Herhaal per instructies van uw arts, het aantal toepassingen kan verschillen per patiënt.

Was en droog de handen voor het gebruik van de crème.

Verspreid 1/4 theelepel. crème op een zachte, haarloze gebied van uw lichaam. Wrijf de crème in de huid tot het bijna volledig geabsorbeerd.

Was en droog uw handen goed voordat het aanraken van voorwerpen of een ander gebied van je lichaam om besmetting te voorkomen.

Volg product of arts aanwijzingen met betrekking tot het aantal toepassingen per week. Draai het toepassingsgebied elke twee tot drie gebruik te voorkomen verzadigen dat gebied van de huid.