hoe om een ​​kunstgebit te scherpen

Prothesen zijn een effectieve oplossing voor degenen die tanden nodig hebben om te eten en te communiceren. Kunstgebit kan ook een esthetische vertrouwen aan degenen die zichzelf kunnen zijn bewust over ontbrekende tanden. Wanneer kunstgebit onderhevig aan slijtage echter te worden, kunnen ze hun grip verliezen en aanhoudend los. Met de juiste tandheelkundige procedures of producten, dan kunt u uw kunstgebit te scherpen en draag ze met minder angst.

Gebruik een lijm gel om een ​​betere grip tussen kunstgebit en het tandvlees te creëren. Breng de gel in het diepste deel van de prothese en rond de randen en in het bovenste gedeelte van de prothese. Experimenteer met verschillende soorten en merken om een ​​product dat het beste werkt kiezen.

Toepassen prothese poeders, die minder rommelig en gemakkelijker werken dan lijm gels. Voor het aanbrengen van poeder, nat de binnenkant van de prothesen eerste. Schud het overtollige water. Strooi het poeder lijm op kunstgebit en steek prothese in de mond.

Overweeg te praten met uw arts over kunstgebit zuignappen. Wanneer de alveole, of het bot dat de tanden in plaats desintegreert houdt (als gevolg van veroudering en langdurige prothese slijtage), kan kunstgebit blijvend losraken. Een tandarts kan gebitten lijn met een laag van zuignap, zodat het kunstgebit stevig greep de alveolus een snugger, meer grip te creëren.

Voor personen met gedesintegreerd alveole, een effectieve methode is om een ​​tandarts een paar luchtkleppen toevoegen prothesen. Wanneer de zuurstof wordt gezogen van de kleppen, het creëert een sterkere greep die permanent verstevigt losse kunstgebit.

Hier krijg je een tandheelkundig implantaat. Tandheelkundige implantaten zijn permanente prothesen die niet zonder een tandarts kan worden verwijderd. Deze implantaten vastklikken kaken van een patiënt en kan de meest veilige en permanente vorm van prothesen op de markt.