hoe ontstoken tandvlees te behandelen

Ontstoken tandvlees is meer dan alleen maar pijnlijk. Wanneer uw tandvlees zwellen en bloeden, is je mond vertelt u er is een probleem met uw mondgezondheid. Deze symptomen zijn meestal tekenen van tandvleesaandoeningen. Gingivitis is een vorm van tandvleesaandoeningen die u kunt behandelen met een aantal veranderingen in gewoonten. Als uw tandvlees ontstoken zijn voor een lange tijd, kunt u een geavanceerde versie van tandvleesaandoeningen bekend als parodontitis hebben. Verbeteringen in uw hygiëne kan alles recht te zetten, maar de meest ernstige gevallen van deze mondelinge ziekte.

Maak een aantal wijzigingen in de manier waarop je je tanden poetst. U kan nodig zijn om het vaker te doen. De meeste tandartsen raden u aan uw tanden met een zachte tandenborstel te poetsen ten minste tweemaal per dag. Als u al uw tanden borstelen die vaak, bekijkt u de juiste procedure met uw tandarts. Je mag niet correct poetsen. Overdrijf het niet met krachtig borstelen of een harde borstel. Zacht, cirkelvormige bewegingen dat alle oppervlakken van de tanden te bereiken voldoende.

Floss je tanden minstens een keer per dag. U moet dit altijd doen voordat je naar bed gaat, en het zou geen kwaad om het te doen allen tijde na je eet. Deze activiteit haalt deeltjes van voedsel dat tussen je tanden hebben ingediend. Een tandenborstel kan meestal niet deze deeltjes, waarbij de bacteriën die gevaarlijk zuren die bijdragen aan tandvleesontsteking zal produceren zal aantrekken verwijderd. Schuif de floss tussen je tanden in plaats van te dwingen het naar beneden om te voorkomen dat pijn bij de floss gevoelig tandvlees raakt.

Spoel je mond om je speeksel te helpen bij het verwijderen van voedsel uit uw mond en in het algemeen houden de mondholte schoon. Water kan het werk doen, maar u kunt ook waterstofperoxide of een commercieel mondwater gebruiken. Vergeet niet uit te spugen deze andere vloeistoffen dan doorslikken.

Masseer zachtjes uw tandvlees regelmatig. Doe niets die pijn veroorzaakt, maar drukt niet en wrijf het vlees van het tandvlees boven en onder je tanden. Deze actie helpt om meer voedsel te verwijderen en verhoogt gezonde bloedcirculatie, waardoor het vermogen van uw lichaam om infecties te bestrijden en de wederopbouw van de weefsels zal verhogen.

Als u nog steeds pijn en bloedingen na het nemen van deze maatregelen te lijden, moet u een bezoek aan de tandarts dat is buiten je normale checkup schema plannen. U kunt een geavanceerde geval van tandvleesaandoeningen te hebben en hebben professionele ingrijpen voordat u begint om tanden te verliezen.