hoe te behandelen enkel pijn

Zeer weinig mensen hadden nog nooit het ongemak van de enkel pijn lijden op een bepaald punt in hun leven. Enkel pijn kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, maar meestal door een verwonding of niet-ondersteunende schoenen. Gelukkig zijn er vele zeer effectieve rechtsmiddelen die er zijn om te helpen bij de behandeling enkel pijn thuis.

Verander je schoenen. Tenzij je enkel pijn is het gevolg van een sportblessure, kan je schoenen zijn te wijten. Probeer de aankoop van een paar high-top, enkel ondersteuning tennisschoenen. Als uw lijn van het werk fronsen bij of casual schoenen niet toestaat dat u nodig heeft om een ​​bericht te krijgen van uw arts dat het dragen van tennisschoenen medisch noodzakelijk is. Uw werkgever kan niet ontkennen je het voorrecht als orders van zijn arts. De meeste artsen zou blij zijn om te voldoen aan deze zijn.

Laat je enkel. Als u problemen enkel pijn dan is er iets mis. Wandelen rond op de enkel en de aanhoudende druk uit te oefenen op het niet gaat om u te helpen genezen. De situatie zal waarschijnlijk verergeren. Probeer af te blijven je voeten voor minstens een paar dagen.

Hef je enkel. Dit is vooral belangrijk als je enkel is opgezwollen. Zorg ervoor dat je enkel is verhoogd, zelfs terwijl je slaapt.

Solliciteer ijs de zwelling naar beneden te brengen. Dit wordt meestal gedaan onmiddellijk na een enkelblessure, maar ijs kan worden gebruikt om te verlagen zwelling op elk punt in het genezingsproces.

Drink groene thee of thee met gember. Groene thee en gember zijn beide natuurlijke anti-inflammatoire middelen en zal bijdragen tot het verminderen zwelling.

Neem ibuprofen. Ibuprofen is meer dan een pijnstiller, maar ook een anti-inflammatoir. Indien genomen in samenhang met de groene thee of gember thee, kan het aanzienlijke verlichting binnen 20 minuten.

Hak uien en leg ze in een kompres rond je enkel. Dit is een oud huis remedie voor zwelling en komt ten zeerste aanbevolen door de homeopathische gemeenschap. De uien zijn volkomen veilig te gebruiken met groene thee / gemberthee en ibuprofen voor enkel pijn.

Week de getroffen voet in warm water en kamfer. Dit moet helpen bij het verminderen zwelling en helpt af de enkel pijn. Het is ook uiterst rustgevend.

Ga door met zo veel gewicht mogelijk uit uw enkel gedurende ten minste twee weken. Dit kan betekenen dat de aankoop van een enkel steun of brace, of met behulp van krukken of een stok. Ook al is het een beetje gênant om rond te lopen met krukken of een stok, zijn te verkiezen boven het alternatief, dat is de terugkeer van de enkel pijn.