hoe zeezout gebruiken voor een laxeermiddel

Zeezout is een natuurlijk alternatief voor agressieve chemische laxeermiddelen. Ongeraffineerd zeezout is te verkiezen boven geraffineerde tafelzout omdat het mineralen die ons lichaam nodig heeft bevat. Zeezout laxeermiddelen worden ook gebruikt als folk remedies voor verkoudheid en luchtweginfecties. De meeste mensen de voorkeur aan de zeezout laxeermiddel te gebruiken in de avond om niet te worden gestoord door het werk of andere verplichtingen. Het laxeermiddel kunnen worden genomen in de ochtend, maar bereid zijn om thuis te blijven de hele dag.

Kook een kwart van het water. Laat het water afkoelen tot temperatuur thee (ongeveer 70 graden). Meng twee theelepels van ongeraffineerd zeezout in het water.

Drink het zout en water mengsel. Het drinken van zout water kan moeilijk zijn voor sommige mensen. citroen- of limoensap toe te voegen aan de smaak te compenseren als dit een probleem.

Wacht tot de laxerende om op zijn beloop. Zorg ervoor dat u in de buurt van een badkamer, als laxeermiddel snel werkt.

Naast andere sappen citroen of kalk kan worden gebruikt om de smaak van het zout maskeren. Probeer het gebruik van sinaasappel, grapefruit of granaatappelsap. Elke sterk gearomatiseerde sap zal werken.

Drink het sap snel. Dit zal de onaangenaamheden van het drinken van twee liter zout water te verminderen.

Verblijven in de buurt van een badkamer tot het laxeermiddel zijn beloop heeft gelopen.