inkomensgrenzen voor ahcccs in aanmerking te komen

De Arizona Health Care Cost Containment System (AHCCCS) biedt gratis of tegen lage kosten de gezondheidszorg te laag inkomen inwoners van de staat. Dit gezondheidsprogramma vertegenwoordigt Medicaid-programma van de staat, dat wordt gefinancierd door de staat en federaal geld. Elk 1 april, de staat past de inkomen in aanmerking komen niveaus voor AHCCCS, die afhankelijk zijn van diverse factoren.

AHCCCS biedt ziektekostenverzekering voor gezinnen met kinderen die jonger zijn dan 19 jaar en die voldoen aan inkomen en in aanmerking te komen. Voor degenen die in aanmerking komen, zijn er geen maandelijkse premies. Aanvragers moeten Arizona bewoners en de Amerikaanse burgers of gekwalificeerde immigranten. Bovendien moeten de kandidaten die in aanmerking komen voor werkloosheids- of sociale uitkeringen toe te passen voor hen.

In 2011, voor een gezin van vijf, het maandelijkse inkomen limiet is $ 2150, voor belastingen. Voor een gezin van vier, de limiet is $ 1.838. Voor een gezin van drie, de limiet is $ 1.526. Voor een gezin van twee kinderen, de limiet is $ 1.215. Voor een gezin van één, de limiet is $ 903. Voor grotere gezinnen, de inkomensgrens is $ 2150 voor de eerste vijf leden en $ 311 voor elk extra lid.

Het programma telt onverdiende evenals verdiende inkomen. Inkomsten uit kapitaal omvat voordelen zoals werkloosheid, sociale zekerheid handicap, Supplemental Security Income, pensioenen en alle andere vormen van inkomsten die niet rechtstreeks afkomstig zijn van de lonen. De AHCCCS geldt ook in natura betalingen wanneer het uitzoeken inkomen. In natura betalingen onder meer voedsel, onderdak en andere items die kunnen worden omgezet in geld.

Het programma heeft verschillende regels over het tellen van de inkomsten uit kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, burgerlijke staat, woonsituatie, en de status als afhankelijke van een in aanmerking komende volwassene. De eenvoudigste methode om de inkomsten richtlijnen te berekenen voor leden van het huishouden is om de matrices in de AHCCCS in aanmerking te komen Policy Manual, online beschikbaar te gebruiken.

Een lage premie ziektekostenverzekering programma bekend als Kidscare is beschikbaar voor gezinnen die het inkomen overschrijden. Sommige kinderen komen in aanmerking voor AHCCCS verzekering als ze onder de leeftijd van 21 en, vanaf hun 18e verjaardag, waren in de stand van de pleegzorg programma.