instructies voor de batterij van de OneTouch ultra veranderende

De OneTouch Ultra is een elektronische eenheid die het glucosegehalte van het bloed controleert. Het wordt vaak gebruikt als een beeldscherm voor mensen lijden aan diabetes. De OneTouch Ultra maakt gebruik van een drie-volt lithium batterij. Wanneer deze batterij vervangen moet worden, dan heb je een knipperend bericht op het scherm te zien. De batterij vervangen moet u minder dan vijf minuten.

Schakel de OneTouch Ultra af, en zet de eenheid over naar de achterkant te bekijken.

Duw het plastic lipje op het batterijdeksel omhoog. Dit unhooks het van de unit. Trek deze uit om de batterij te bekijken.

Til de batterij uit de OneTouch Ultra. Zet de nieuwe batterij op zijn plaats. Zorg ervoor dat de “Plus” teken naar boven wijst.

Plaats het deksel weer op zijn plaats en duw hem naar het weer op te breken.

U kunt verwachten dat de OneTouch Ultra batterij om door middel van ongeveer 1.000 testen duren.

Wanneer de “Batterij” symbool op het OneTouch Ultra’s verschijnt, zul je ongeveer 50 meer tests voordat de batterij sterft.

U kunt de vervangende batterij voor de OneTouch Ultra bij de meeste elektronische winkels te kopen. Gebruik alleen de opgegeven batterij, model CR2032.

Neem contact op met uw lokale afval bevoegdheid om een ​​beschikking centrum voor lithium batterijen te vinden. U kunt ook terecht op de Aarde 911 website om een ​​verkoop centrum vinden.