metafysische oorzaken van duizeligheid

Vertigo is een soort duizeligheid die kan leiden tot het gevoel van beweging terwijl ze nog steeds. Zowel de fysieke en mentale oorzaken zijn toegeschreven aan hoogtevrees. Het gebruik van anti-depressiva, bloeddruk medicatie en illegale drugs kunnen ook vertigo veroorzaken. Fysiek, kan een persoon die lijden aan hoogtevrees kwesties met betrekking tot het binnenoor, aandoeningen van het zenuwstelsel of de ziekte van Menier hebben. Er zijn ook metafysische of psychologische oorzaken van duizeligheid. Mensen die last hebben van hoogtevrees moeten hun arts te bezoeken voor een volledige evaluatie.

Mensen kunnen last hebben van hoogtevrees wanneer ze beginnen om een ​​aantal van meer existentiële vragen van het leven te begrijpen. Als ze vragen zich af of hun leven zin heeft, kunnen ze de duizelingwekkende sensatie van duizeligheid ervaren. Dit is toe te schrijven aan een persoon de persoonlijke gevoelens van leegte en kleinheid. Vaak zijn de vragen van leven en dood optreden wanneer een persoon lijdt het verlies van een geliefde of wordt gediagnosticeerd met een ziekte. Geestelijke begeleiding van een professional is een goede manier om te gaan met deze intense emotionele beroering, aldus Danielle Quinodoz in het boek “Emotional Vertigo, tussen angst en plezier.”

Psychoanalytici waaronder Sigmund Freud hebben geconcludeerd dat angst duizeligheid kan veroorzaken bij sommige mensen. Wanneer mensen last hebben van een angstaanval, de sensatie van vallen en duizeligheid begeleidt het vaak. Angst aanvallen kunnen verwoestende aan het slachtoffer te zijn. De aanvallen kunnen zo slopende dat de patiënt niet het huis uit angst voor het instellen van eenmalige zal verlaten. Het aanpakken van de oorzaken van angst kan helpen bij het begrijpen van de oorzaken van duizeligheid. Angst kan farmacologisch worden behandeld met anti-angst of anti-depressiva of psychologisch door middel van therapie, zeggen Quinodoz en de American Academy of Family Physicians op zijn AFP website.

Natuurgenezers hebben naar voren gebracht dat de mensen die hoogtevrees ervaren lijden aan een gevoel van niet wordt geaard en onopgeloste kwesties die onbalans veroorzaken in hun leven. Dit zou kunnen betekenen onopgeloste gevoelens over het nemen van hun leven in nieuwe richtingen. Soms zijn mensen die hebben ervaren een grote leven te veranderen kunnen last hebben van hoogtevrees zoals zij omgaat met de nieuwe problemen die zich voordoen. Natuurgenezers trachten vertigo-patiënten genezen natuurlijk. Bemiddeling helpt patiënten correct onevenwichtigheden in hun leven, volgens dherbs.com.