methaangas vergiftiging symptomen

Reukloos methaangas wordt geproduceerd uit een aantal eenvoudige situaties die vaak worden gevonden rond uw huis. Potgrond in een plastic zak, rottend voedsel in uw keuken en riolering drainage problemen zijn slechts de weinige van de oorzaken van methaangas ontwikkelen in uw huis. Het is ook een primair gas dat in het mengsel voor verwarmingsdoeleinden. Dit aardgas kan sijpelen in uw huis door middel van kelders. De symptomen zijn vergelijkbaar met wat je ervaart met de griep.

Hoofdpijn is vaak het eerste teken van methaangas vergiftiging. In 1937, een school in New London, Texas blies toen methaangas werd ontstoken door de vonk van gereedschap van een werkman. Deze explosie doodde ten minste 300. De faculteit en de school kinderen hadden hoofdpijn in de dagen voor het incident. Dit was het enige symptoom dat de overlevenden gemeld na terug te kijken in de tijd voor de explosie. Het methaangas was opgebouwd en werd niet opgemerkt door gebrek van andere gezondheids- klachten.

Hartkloppingen zijn een van de symptomen die worden veroorzaakt door methaangas. Dit is het ongemakkelijke gevoel dat het hart sneller klopt, in de juiste volgorde, of abnormaal op een andere manier. Mensen die dit symptoom van blootstelling ervaren om dit gas zal vaak worden gegeven een schone factuur van de gezondheid na op zoek naar medische hulp.

Onoplettendheid, slecht beoordelingsvermogen en geheugenverlies zijn tekenen van methaangas vergiftiging. Hoe meer je wordt blootgesteld aan dit gas, hoe meer overheersende deze symptomen worden. Mensen die last krijgt van deze symptomen zijn vaak niet op de hoogte dat dit gebeurt totdat iemand erkent dit in hen en wijst het uit.

Duizeligheid en fogginess is een symptoom van methaan blootstelling aan gas of vergiftiging. Deze symptomen verschijnen meestal verergeren en hoe meer tijd je doorbrengt in de locatie die dit gas herbergt. Bij de besteding van tijd weg van die omgeving de symptomen zullen verdwijnen. Deze gebeurtenis gebruikelijk bij dit soort vergiftiging.

Een afname van motorische coördinatie vaak optreedt na blootstelling aan methaangas. Het kan worden weergegeven in subtiele manieren, zoals een normaal ongewoon aantal gevallen van kloppen over dingen rond uw huis. Het laten vallen van de dingen meer dan normaal en zelfs stoten in dingen in een omgeving die u gebruik.

Mentale onrust lethargie en ongemak zijn vaak symptomen die aanwezig dagenlang zijn zonder een verklaring. Dit zijn ook symptomen één ervaringen met de griep zo vaak mensen thuis blijven en rust, dat is natuurlijk gaan ze meer exposure te geven en verergeren de symptomen.