micro klep prolaps symptomen

Er wordt geschat dat ongeveer 60 procent van de mensen gediagnosticeerd met mitralisklepprolaps geen merkbare symptomen. In feite zijn veel zijn verbaasd als ze worden verteld door hun arts dat ze MVP.

De overige 40 procent waarschijnlijk symptomen die worden veroorzaakt door een ernstigere incidentie van mitralisklep regurgitatie — ervaren bloed lekt terug door de klep naar het hart pompen.

Er is ontdekt door wetenschappelijke studies en onderzoek dat mensen met MVP vaak een bepaalde medische profiel. Bijvoorbeeld, hun lichaam lang en slank, ze hebben rechte rug en ze onbalans van het autonome zenuwstelsel.

Mitralisklepprolaps wordt meestal ontdekt tijdens een lichamelijk onderzoek bij patiënten van de arts over de symptomen of omstandigheden die zij ervaren die kenmerkend zijn voor MVP zijn op de hoogte.

Hoewel de symptomen verontrustend en uitdagend kan zijn, mitralisklepprolaps is geen levensbedreigende aandoening. In de meeste gevallen werd de behandeling of levensstijl veranderingen zijn niet noodzakelijk.

Zodra ze de diagnose hebt geaccepteerd en geleerd te leven met welke symptomen, zullen de meeste mensen met mitralisklepprolaps relatief normaal leven te leiden en mag niet verwachten aan een speciale behandeling ondergaan. Een routine-examen en af ​​en toe een echocardiogram zou moeten zijn alles wat nodig is om het te controleren.