natuurlijke geneeswijzen voor een opgeblazen gevoel

Geloof het of niet, zijn er natuurlijke manieren waarop u kunt een opgeblazen gevoel genezen. De ongemakkelijke toestand, die kan zorgen dat u zich zowel traag en vermoeid, is de natuurlijke reactie van je lichaam om bepaalde voedingsmiddelen die het probeert te verteren. Overtollige darmgassen wordt verzameld en soesjes het lichaam. Fluctuerende hormonen, vooral bij vrouwen, kan ook een reden zijn opgeblazen gevoel. Er zijn verschillende behandelingen en behandelingen u kunt nemen als je eenmaal erachter te komen wat de oorzaak is van uw opgeblazen gevoel.

Een overmaat van zout maakt je lichaam greep op water en zorgt ervoor dat het bloat. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, moet een persoon verbruiken minder dan 1.500 milligram natrium op een dagelijkse basis. Afgezien van de consumptie van zout in zijn natuurlijke vorm, zout is ook aanwezig in dergelijke voedingsmiddelen zoals chips, noten, junk food, hotdogs, tomatensoep en spaghettisaus. Een hoge zoutinname kan leiden tot hoge bloeddruk, beroerte en hart-en vaatziekten.

Het inslikken van lucht is een andere manier waarop je kunt opgeblazen worden. Als je rookt of kauwgom kauwen, je in meer lucht dan normaal. Dit hoopt zich op en resulteert in een opgeblazen gevoel. Inslikken boeren lucht kan veroorzaken of indien aangebracht door het spijsverteringskanaal kan worden uitgebracht als flatus. Sommige mensen zijn gevoelig voor lucht slikken wanneer ze gestresst anderen slikken lucht ze eten en praten tegelijk. Om een ​​opgeblazen gevoel te vermijden, vermijd kauwgom en praten en eten op hetzelfde moment. Indien mogelijk, te beperken of te stoppen met roken.

Het eten van voedingsmiddelen die moeilijk te verteren of dat je lichaam niet kan verteren kan leiden tot een opgeblazen gevoel zijn. Bacteriën voeden onverteerd voedsel dat blijft in de darmen. Dit resulteert in een gas en een opgeblazen gevoel. Bloemkool en broccoli zijn voorbeelden van twee groenten die het lichaam niet volledig kan verteren omdat het geen enzymen te doen. Bonen zijn ook bekend om gas te produceren. Als je een opgeblazen gevoel ervaren bij het consumeren van zuivelproducten, kunt u lactose-intolerant zijn, wat betekent dat je lichaam heeft een harde tijd verteren van melk suikers. Kiezen voor alternatieven zoals soja of rijst melk kan ongemak te voorkomen.

Zwangere vrouwen, vrouwen in de menopauze en vrouwen die premenstrueel syndroom (PMS) te ervaren, kan al ervaren het ongemak van een opgeblazen gevoel als gevolg van hormonale schommelingen. Hormonen zijn verantwoordelijk voor het vasthouden van water die optreedt in de nieren. Dit leidt tot een opgeblazen gevoel. Over-the-counter remedies zoals water pillen, PMS-symptomen bestrijden geneeskunde en diuretica kan verlichting bieden. Raadpleeg uw arts voordat u een geneesmiddel, vooral als je zwanger bent.