natuurlijke kruiden gebruikt om agressief gedrag bij kinderen te kalmeren

Childhood agressie heeft vele oorzaken. Sommige van deze zijn milieuvriendelijk en fysieke. Veel ouders kiezen ervoor om fysieke oorzaken van agressie met natuurlijke kruiden te behandelen. De exacte kruid gebruikt om de agressie kalmeren afhankelijk van de oorzaak van het gedrag.

Depressie bij kinderen is zeldzaam, maar is op de increase.One symptoom van depressie bij kinderen is agressie. St. Janskruid is een kruid gebruikt voor agressie behandeling bij kinderen. Valeriaan een licht kalmerend effect, het verminderen van de kans op agressief gedrag. Liquid Valeriaan is de geprefereerde middel van dosering. Depressie is een ernstige ziekte, en ouders moeten controleren met de arts van het kind voor het kiezen van de behandeling van depressie met kruiden.

Autisme en het Syndroom van Asperger hebben in het nieuws geweest veel in de afgelopen jaren. Agressie en impulscontrole zijn twee van de problemen die ouders ondervinden bij het opvoeden van een kind met deze handicap. Kinderen met autisme soms vertonen impulsief gedrag en agressief. Vier stelde kruiden zijn Sint-Janskruid, Cina, Passiflora en Kamille.

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder wordt vaak behandeld met stimulerende middelen. Men vraagt ​​zich af waarom een ​​hyperactief kind wordt behandeld met stimulerende middelen. De theorie stelt dat de medicijnen werken tegenovergestelde bij kinderen, en kalmeert hen eerder dan spannend hen. Drie kruiden gebruikt om een ​​agressieve kind met ADHD kalmeren zijn Sint-Janskruid, Valeriaan, California Poppy en Grape Seed Extract.

Veel kruiden tegen traditionele medicijnen. Sommige zelfs verhogen of af aan de gevolgen van de voorschriften. Het is aangeraden dat de ouders nooit kruiden om hun kinderen te geven zonder eerst overleg met de arts van het kind. Zo kan kruiden worden gebruikt om kinderen agressie op een effectieve manier.