natuurlijke remedie voor vertigo thuis

Als u last sensaties van vallen, spinnen, kantelen of duizeligheid, of zelfs misselijkheid of braken, je kent de symptomen van duizeligheid. Niet in staat om uit bed te komen, of het vinden van jezelf op de grond, kan ontmoedigend zijn. Met behulp van home remedies, kunt u meer controle over dit gebrek aan evenwicht, zelfs in het midden van een aanval. Remedies voor vertigo variëren van oefening om kruiden-behandelingen aan common-sense eten.

De Epley procedure is een methode voor het wegwerken van duizeligheid. Je zit op je bed met een kussen achter u;. Als u weet, die oren heeft de vertigo, draai je hoofd om die kant 45 graden. Achterover liggen, je nek snel uit te breiden en dan rust je hoofd op je bed. Uw getroffen oor zou eronder zijn. Wacht 30 seconden. Draai je hoofd 90 graden naar rechts – niet verhogen het – en opnieuw wacht 30 seconden. Draai je lichaam en hoofd nog eens 90 graden naar rechts, wacht nog eens 30 seconden. Nu zitten. Doe deze oefening drie keer per dag tot je symptoom-vrij zijn.

Gingko biloba is een natuurlijke remedie voor vertigo, omdat het helpt de bloedtoevoer naar je hersenen. Gember is een kruidenmiddel dat de symptomen snel stopt. Het drinken van acht glazen water per dag helpt. Voeg 1 eetl. van korianderzaad om een ​​glas water ‘s nachts. De volgende dag, stam het water en drinken;. Zwarte peper, citroensap en zout water elkaar gemengd zijn een andere remedie.

Niet rukken je hoofd, die kan brengen op een aanval. stijgen altijd langzaam. Adem langzaam en gestaag. Vermijd pretparken en virtuele games. Als je voelt vertigo starten, gericht op iets dat stilstaat. Dat zal signalen te sturen naar je hersenen om de duizeligheid stoppen. Eet vitaminen en eiwit-beladen voedingsmiddelen. schaafsel van kalk en citroen toe te voegen aan uw groenten en salades. Vermijd chocolade, gefrituurd voedsel, ijsthee, zouten en cafeïne. Zoute nootjes en snoep kunnen ook duizeligheid.