natuurlijke remedies voor kiespijn

Het is 02:00 en u last heeft van de ergste kiespijn denkbaar. Als je kon, zou u de stekker uit de tand zelf. Er is niets erger dan het kloppende, niet aflatende pijn van een tand gone bad. Als je jezelf in een situatie waar je onmiddellijke verlichting nodig hebt van kiespijn, hier zijn enkele huismiddeltjes die kunnen verminderen of te elimineren van de pijn helemaal.

Tooth pijn kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, volgens Dr Philip D. Corn, directeur van de Academie van Pennsylvania van General Tandheelkunde. Pijn kan het resultaat van een gebarsten tand of gom infectie. Verval kan ook resulteren in pijn. Soms is een sinus-infectie kan leiden tot tand pijn.

Als u kruidnagel olie, zet het op uw tand. Als u een gebroken tand en kan eigenlijk krijgen de kruidnagel olie naar beneden in de holte van de tand, werkt dit nog beter, volgens Myhomeremedies.com.

Zet drie Halls hoestbonbons in je mond. Gebruik de degenen die de smaak meer als geneeskunde dan snoep. Laat de hoest druppels smelten in je mond. Vertraging slikken voor zo lang als je kunt.

Profiteer van de verdovende kwaliteiten van keelpijn opluchting nevel door het sproeien van een aantal op een katoenen bal en bijten op neer. Kunt u ook twee Tylenol en ibuprofen vier tegelijk. (Vraag uw tandarts of hij dit aanbeveelt.)

Neem een ​​schot van whisky. Houd de vloeistof in je mond, zodat het betrekking heeft op de slechte tand. Reliëf is direct, maar zal slechts 10 tot 20 minuten. Vanille-extract, amandel-extract en pepermunt extract zal ook de pijn verzachten als gevolg van het alcoholgehalte in deze items.

Grandmashomeremedies.com raadt wrijven ijs over de tand. De kou overwint de pijn impulsen die langs zenuwbanen.

Leg een klein stukje ui tegen het tandvlees of op de tand. Ui bezit antibacteriële eigenschappen die ziektekiemen die aanwezig zijn in de mond zijn doden. Dit kan uw pijn te verlichten.

Meng zout en peper en breng dit aan de tand. Dit zal de gevoeligheid van de tand te verminderen. Je mond spoelen met zout water kan ook helpen.

Doe 1 theelepel. zuiveringszout in een kopje water en gebruik dit als een mondspoeling. Wikkel zwarte peper zaden in mousseline of ander materiaal en houdt dit tegen je slechte tand, volgens Grannymed.com.

Je zou kunnen verlichting vinden door het kauwen van verse guave bladeren of dadelpalm wortel. U kunt ook Blancheer de dadelpalm wortel in water en drink het;. Het drinken van thee met honing of melk met honing kan ook helpen onderdrukken van de pijn. Of, dip een wattenstaafje in marjolein olie en leg de verzadigde staafje tegen uw tand.