neurologische gevolgen van een overdosis drugs

Overdosis zijn traumatische ervaringen voor individuen, hun gezinnen en mensen die van hen houden. Overdosis kan neurologische effecten die uren, dagen, maanden kan duren of kan het permanent blijven hangen veroorzaken. Neurologische handicap kan een individu nodig heeft om veel leven taken weer opnieuw leren, en kunnen een leven lang medische aandacht nodig hebben.

Een van de mildere neurologische effecten van een overdosis, sedatie wordt veroorzaakt door een geneesmiddel raken de bloedbaan en naar de hersenen. Slaperigheid is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt in een paar uur. Nadat de slaperigheid is uitgewerkt, kunnen andere neurologische effecten worden gezien.

Personen die hebben overdosis drugs worden vaak verward met verminkte toespraak, problemen met het geheugen en desoriëntatie. Personen die een overdosis op een geneesmiddel kan hebben problemen met het formuleren van gedachten, communiceren hun wensen of behoeften, en hebben belangrijke stemming en / of veranderingen in de persoonlijkheid. Deze effecten zijn meestal tijdelijk enigszins, met stemming en veranderingen in de persoonlijkheid van enkele uren. Problemen met het geheugen kunnen de individuele voor weken of maanden belemmeren na de overdosis.

Hallucinaties zijn kortwerkende neurologische effecten van een overdosis drugs. Vaak duren slechts uur en zijn niet permanent. Hallucinaties een direct gevolg van het geneesmiddel, en terwijl ze beangstigend beelden naar het individu kan veroorzaken, is geen permanente of langdurige werking.

Coma of een persisterende vegetatieve toestand kan optreden met een overdosis opiaten, voorgeschreven medicijnen en drugs op straat. Afhankelijk van het type geneesmiddel taken — bijvoorbeeld opiaten, verdovende of amfetamine — een coma kan uren of dagen. Artsen kunnen ervoor gekozen om patiënten in een coma gebracht als ze het gevoel van de patiënt kan niet stimulatie verwerken.

Beweging en coördinatie kan worden beïnvloed als de extrapiramidale deel van de hersenen is beschadigd door de overdosis drugs. Als het beschadigd is, kan een persoon die een overdosis onwillekeurige spiersamentrekkingen, tremoren, schudden van de handen, spierstijfheid, kwijlen en gezichtsverlamming hebben. Bewegingsstoornissen kan dagen of weken duren, of eventueel afbreuk doen aan de individuele voor de rest van zijn leven.

De oogheelkundige deel van de hersenen regelt oogbeweging, en een overdosis drugs kan oogspieren verzwakken. spieren oog kan niet samen te werken, waardoor een lui oog, ook, kan dubbel-vision optreden en oogleden kan worden beïnvloed door hangend of niet sluiten op commando. Deze effecten kunnen lange termijn (gedurende enkele maanden of jaren) zijn, of een relatief kort kan zijn (dagen of weken) effect tijdens de acute herstel van de overdosis.

Schade aan de hersenen zou kunnen ontstaan ​​door zwelling van de hersenen, verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, gescheurde bloedvaten of door drugs veroorzaakte beroerte. Hersenbeschadiging is vaak permanent, met gevolgen die gedurende het hele leven van een individu wordt getoond. Schade aan de hersenen kan op korte of lange termijn geheugen, problemen met aandacht, moeite het leren van nieuwe acties en veranderingen in de persoonlijkheid veroorzaken.

Overdosis kan de hersenen om kortsluiting, die inbeslagneming-achtige activiteit creëert veroorzaken. Epileptische aanvallen kan alleen plaatsvinden tijdens de acute fase van een overdosis drugs, maar als ze duren de dagen en weken na de overdosis, artsen hebben de mogelijkheid om medicijnen en het voorkomen van verdere aanvallen.