NyQuil richtingen

Dankzij de pakkende slogan en algemene doeltreffendheid, heeft Vick NyQuil een populaire nachtelijke koude opluchting geneeskunde sinds de late jaren 1960. NyQuil maakt gebruik van kalmerende middelen en alcohol om u te helpen een goede nachtrust te krijgen als je ziek bent. NyQuil bestrijdt tegelijkertijd de verkoudheid of griep symptomen die u ondervindt terwijl u slaapt. NyQuil komt in vloeibare vorm, in gelcaps en in een aparte formule ontworpen voor hoest. NyQuil is gemakkelijk in te nemen, maar wees voorzichtig en lees de instructies, want het is heel gemakkelijk om een ‚Äč‚Äčoverdosis.

Bepaal uw symptomen. Als je griep en verkoudheid symptomen zoals pijn, hoesten, slijm en een zere keel, dan moet u de aanbevolen dosering nachtelijke nemen alleen als u 12 jaar of ouder zijn. Als u het nemen van de vloeibare vorm, neem 2 el. (30 ml). U kunt de beker die wordt geleverd in de doos om gemakkelijk meten van de dosering te gebruiken. Voor de vorm van pillen, neem twee gelcaps. Voor de kinderen, raadpleeg dan een arts voordat u NyQuil.

Neem NyQuil vlak voor bed. NyQuil maakt u slaperig en kan uw visie en andere faculteiten aantasten, dus niet mee naar huis nemen op de weg van het werk, zodat u kunt gaan recht om te slapen. Wacht tot je thuis komt.

Herhaal intake voor het aanbevolen aantal nachten. De NyQuil label beveelt aan dat als de symptomen niet verbeteren na vijf of zeven dagen dan moet u uw arts raadplegen. Je moet NyQuil niet alleen maar om te slapen als je geen griep of verkoudheid symptomen.