olie en azijn luizen behandeling met een föhn

Luizen, ook wel bekend als hoofdluis, zijn insecten die leven op de hoofdhuid van het menselijk hoofd en soms in wimpers en wenkbrauwen. Luizen worden verspreid door direct van persoon tot persoon contact. De bugs zijn plat en klein, ongeveer 3,5 mm lang, en vaak bruin of grijs-wit van kleur. U kunt kopen over-the-counter chemicaliën om je hoofd luizen ontdoen, of kunt u effectief gebruik maken van een zelfgemaakte remedie, zoals een gemaakt van olie en azijn, als luizen behandeling.

Meng 4 kopjes olijfolie en 4 kopjes azijn in een grote kom tot goed gemengd. Staan in de douche en verzadigen je haar en hoofdhuid met de olie en azijn mengsel, wikkel je haar in een plastic zak of op een douche-cap. Laat de olie en azijn zitten op je hoofd voor zes uur. Het mengsel zal de lichamen van de luizen op te lossen.

Nadat je haar wordt gespoeld, droog je haar met een föhn op zijn heetst instelling gedurende 15 minuten om alle resterende luizen die aanwezig zijn in je haar kunnen doden. Kam je haar met de metalen luizenkam zoals u het droog met de föhn. Volgens DirtDoctor.com, zal de warmte zowel luizen en neten te doden. Herhaal de föhn luizen behandeling de volgende ochtend en elke keer dat je je haar wast voor de komende twee weken.

Als u de behandeling van uw luizenplaag, de behandeling van uw huis ook. Was elk oppervlak dat is aangeraakt door u of door de luizen besmet persoon. Vacuüm alle tapijten in uw huis, en als je een reinigen met stoom machine, gebruik het te reinigen en te desinfecteren uw tapijten.