over het inschakelen van een zuurstoffles

Voor veel ouderen en voor mensen met bepaalde longaandoeningen, kan het gebruik van een zuurstoftank een noodzaak van het leven. Voor deze mensen, of voor die mensen de neiging om hen leren om de tank te bedienen is een must. Gelukkig inschakelen van een zuurstoftank is eenvoudig. Volg altijd de instructies van uw arts of zorgverlener met betrekking tot de stroom instelling voor de tank. Je wilt niet te veel of te weinig zuurstof krijgen.

Vul de bevochtiger met verse, gedestilleerd water tot de vullijn. Als er een oud water, gooi het eruit.

Sluit het ene uiteinde van de buis met zuurstof de bevochtiger en het andere uiteinde met de nasale canule of masker.

Zet de tank door de klep bovenaan links. (Gebruik de rechter regel: Krul je rechterhand rond de klep met uw duim omhoog gericht, omdat je wilt dat de lucht te komen De krul van je vingers toont de juiste richting om de klep wenden tot het ventiel, draai uit te schakelen.. je hand op zijn kop, zodat de duim punten in de tank en weer in te schakelen van de klep de richting je vingers krullen.)

Stel de flowmeter op de door uw arts of zorgverlener voorgeschreven instelling. Als je de knop draait, zal een metalen bal stijgen naar het juiste niveau op de schaal.