persoonsgebonden subsidies voor mensen met een psychische aandoening

Er zijn vele publieke en private steunprogramma’s beschikbaar zijn voor mensen met psychische stoornissen. Een deel van de subsidies voor de job training en opleiding het aanpakken van een breed scala aan psychische aandoeningen, waaronder schizofrenie, bipolaire stoornis en alcohol- en drugsmisbruik verslavingen. Sommige farmaceutische bedrijven bieden directe hulp voor medicijnen die nodig zijn door een laag inkomen geesteszieke personen die geen ziektekostenverzekering. Er is ook Social Security Disability Insurance (SSDI) federaal voorzien, maar het proces om zich te kwalificeren kan enkele jaren duren.

Er zijn weinig subsidies direct uit de federale overheid voor verstandelijk gehandicapten. Het grootste deel van de toegekende door de National Institutes of Health subsidies, het Department of Health and Human Services en het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling zijn gericht op specifieke lokale private non-profit organisaties of overheidsinstanties (meestal graafschappen). De aanvraag om bijstand moet worden gedaan via de lokale toediening lichaam. Een zoektocht van het register voor directe federale subsidies voor psychische stoornissen geproduceerd geen resultaten voor rechtstreekse steun in 2010. Het is raadzaam contact op met uw provincie sociale diensten agentschap, die waarschijnlijk heeft financierings- of subsidiemogelijkheden tot haar beschikking. Tegelijkertijd gelden voor SSDI.

Er zijn tal van particuliere bronnen van hulp voor mensen met psychische stoornissen. De meeste van hen zijn echter onderwijs basis. Een die niet is de Viola W. Bernard Foundation. Sinds 1968 heeft de stichting jaarlijks subsidies gericht op het ondersteunen van de psychische gezondheid van kinderen en hun families uitgereikt. De stichting kent subsidies in totaal $ 200.000 per jaar de nadruk op de psychische gezondheid van kinderen en gezinnen, meestal in het kader van grotere programma’s in de gemeenschap psychiatrie.

Een van de betere bekende beurs bronnen is de Lilly Reïntegratie Scholarship. Het is uitsluitend gericht op degenen die momenteel behandeld voor schizofrenie of een bipolaire stoornis en het werken aan re-integreren zichzelf sociale en werkomgevingen. Meestal, het vereist demonstratie van de huidige deelname aan sociale organisatie leden, part-time werk of vrijwilligerswerk. De beurzen ondersteunen middelbare school Algemene Gelijkwaardigheid diploma en college en post-graduate studies.

Studenten met een lichamelijke leerstoornissen, waaronder dyslexie en ADHD, kunnen in aanmerking komen voor de beurs steun van de Universiteit van Delaware. Het college is een van de vele die gespecialiseerde instructie voor verstandelijk gehandicapten of geesteszieke studenten biedt. Hoor- en mobiliteit uitgedaagd aanvragers worden aangespoord om toe te passen, als goed. De school richt zich op studenten met verschillende mentale en fysieke handicap die niet worden bediend of worden bediend door middel van conventionele programma’s, maar tonen educatieve belofte. Als uw handicap autisme, het Eden Services “Charles H. Hoens Jr. Scholars Program biedt een $ 1.000 beurs voor autistische personen toegelaten tot een post-secundair onderwijs of beroepsonderwijs of de handel school. De beurs kan aanvullen hulp aangeboden door de Universiteit van Delaware of andere vakschool.

Ondanks de grote farmaceutische bedrijven vaak afgeschilderd als demonen en als één van de drijvende krachten achter de hoge kosten van de gezondheidszorg, de meeste van de grote fabrikanten bieden medicijnen aan onverzekerde mensen met zowat elke psychische stoornis. De Nationale Alliantie voor de medische ziekte heeft een lijst samengesteld van de grote bedrijven en de drugs die ze aanbieden aan patiënten met lage inkomens zonder medische verzekering gesteld. Zie de link onder Verwijzingen in dit artikel.