piepschuim fobie

Volgens Reference.com, fobieën zijn de meest voorkomende vorm van angststoornis. Studies hebben aangetoond fobieën op de meest voorkomende en de tweede meest voorkomende psychische stoornis bij vrouwen en bij mannen respectievelijk. Je hebt waarschijnlijk zelfs een fobie zelf. Hoogtevrees? Of misschien spinnen? Dat is een fobie, en een persoon kan een fobie over alles wat onder de zon, zelfs piepschuim hebben.

Een fobie is technisch bepaald door een paar dingen, maar in principe is het de angst voor iets, of dat nu aan te raken, het eten, het zien, ruiken of al het bovenstaande. Fobieën zijn er in alle soorten en maten en worden toegevoegd aan de officiële grote boek van aandoeningen, de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV), na vele mensen hebben hen gemeld. Gewoon omdat je nog niet gehoord van de angst voor jelly beans of huisstofmijt betekent niet dat het niet bestaat, en de kans is groot dat het misschien al een erkende, officiële fobie zijn dat duizenden lijden.

Fobieën kan vele oorzaken hebben. Typisch psychologen kunnen helpen patiënten vinden de reden voor de angst en uit te werken een manier om de symptomen te verlichten en zelfs het werk door de angst allemaal samen. Uit onderzoek blijkt, volgens de Amerikaanse psycholoog Martin Seligman, dat mensen genetisch predispositioned bang voor bepaalde dingen zoals slangen te zijn.

De angst voor Styrofoam is niet ongebruikelijk. Volgens Saviod Silva, deze angst van invloed op meer dan 250.000 mensen in de Verenigde Staten alleen. Zoals met alle fobieën, de symptomen variëren, maar meestal onder meer zaken als het gillen, ongemakkelijk, nodig om de kamer te verlaten, recht weigering om in de buurt van Styrofoam, schudden of hyperventilatie zijn.

Styrofoam is blijkbaar bang om een ​​paar redenen. Volgens Ongebruikelijke Fobieën, een behoorlijke hoeveelheid mensen melden dat het is het geluid van piepschuim die ze krijgt, het piepen. Ze zeggen dat het ondraaglijk en zij zullen andere verpakkingsvormen verzoek om voedsel indien nodig. Anderen zeggen dat ze bang zijn piepschuim, omdat het wordt uitgebreid; deze mensen ook vaak de angst voor dingen zoals popcorn, gezwollen granen of meringues te melden.

Het is belangrijk te onthouden dat fobieën zin niet altijd te maken en alleen maar omdat het niet zijn weg is gemaakt in de DSM-IV als gespecificeerd, benoemd en erkend fobie betekent niet dat het niet echt is en dat betekent zeker niet dat het zal niet later worden toegevoegd.