Rogaine schuim vs. vloeistof

Rogaine, ook wel bekend als minoxidil, is een over-the-counter medicatie die helpt regrow mannen haar. Rogaine komt in een van beide schuim of vloeibare vorm en vergroot haarfollikels die zijn gekrompen van gemeenschappelijke mannelijke kalende. Als u denkt aan het nemen van medicatie voor uw kalende hoofdhuid, moet u beslissen welke versie het beste werkt voor jou.

Rogaine Foam is net als mousse en andere haar-styling producten toegepast. twee keer per dag gebruikt, het past goed in een dagelijkse verzorging routine. Om gebruik te maken, spuit het schuim in de hand over de grootte van de helft van de kap. Breng het schuim om je hoofdhuid. Rogaine Foam bevat extra sterkte anti-kaalheid medicijnen. Het beschikt over 5 procent minoxidil, het actieve ingrediënt voor hergroei haar.

Rogaine Extra Kracht Solution is de vloeibare vorm van de haargroei steun. Het beschikt over 5 procent minoxidil en wordt twee keer gebruikt elke dag. Elke ochtend en avond, van toepassing 1 ml van de oplossing voor de hoofdhuid met behulp van de bijgeleverde dropper.

Aangezien de Hoeveelheden zijn hetzelfde voor zowel schuim en vloeibare versies van Rogaine, ze hebben dezelfde waarschuwingen en bijwerkingen. Gebruik Rogaine alleen voor typische, erfelijke haaruitval. Vermijd het gebruik van het op andere delen van het lichaam en weg te houden van je ogen, neus en mond. Bijwerkingen zijn pijn op de borst, duizeligheid, onverklaarbare gewichtstoename en ongewenst gezichtshaar groei. Raadpleeg een arts of overwegen ophouden gebruik van Rogaine schuim en vloeibare als u deze effecten ervaart.

Het grootste verschil tussen Rogaine Foam en Rogaine Solution is het gebruiksgemak. Veel gebruikers vinden het moeilijk om de pipet te manoeuvreren tijdens het aanbrengen van de vloeibare oplossing. Aangezien Rogaine schuim kan worden toegepast met de handen, het in het algemeen gemakkelijker aan te brengen. Het schuim kan echter snel smelten, dus je moet snel in toe te passen op je hoofdhuid te zijn.

Zowel Rogaine Foam en Rogaine oplossing kost $ 29,95 voor een maand levering en $ 49,95 voor een drie-maand levering. Als u op zoek bent naar een nog groter aanbod te kopen, Rogaine Foam heeft een toegevoegde deal. U kunt een vier-maand levering voor $ 59,95, wat een besparing van ongeveer 42 procent is aan te schaffen. Rogaine Solution komt niet met deze deal en je kunt alleen om een ​​drie maand levering bij de meeste. Vervanging druppelbuisjes voor het vloeibare Rogaine oplossing kost $ 3,95 per stuk. (Alle prijzen zijn vanaf oktober 2009.)