smarties snuiven gevaren

Smarties zijn niet alleen snoepjes voor de kinderen meer. Kinderen gebruiken Smarties te snuiven en rook als een voorwendsel – en eventueel een voorloper – van steeds hoog. Sommige zijn zelfs het plaatsen van de methoden over hoe om te snuiven Smarties op het internet. Hoewel Smarties zijn geen medicijn en lijken onschuldig, zijn er risico’s die ouders en kinderen moeten weten over snuiven suiker alleen maar om hoog te krijgen.

Smarties worden vermalen tot een fijn poeder en dan snoof de neusholte met behulp van een rietje of een opgerold stuk papier. Dit laat suikerrest in de neusholte, sinussen en zelfs de longen. De suiker nestelt zich in deze holten en kan uiteindelijk leiden tot infecties of zeurende hoest. Een ernstige infectie van de longen leidt tot astma, piepende ademhaling of zelfs ademhalingsstilstand, volgens een rapport van ABC News. Minor infecties kunnen onopgemerkt blijven als kinderen geen ouders vertellen over snuiven Smarties.

Voortdurend snuiven elk type geneesmiddel door de neus kan leiden tot littekens op het weefsel in de neusholte en sinussen, ABC News gemeld. Wanneer de Smarties niet fijn genoeg zijn vermalen, kan brokken worden ingeademd dat het gevoelige weefsel kan scheuren in de neus of zelfs uitgegroeid tot in de neusholte vastzit. Zodra een stuk is vastgelopen in de neusholte, moet deze worden verwijderd door een vakman.

Suiker inhaleren in de longen via de neusholte is aangetoond dat hoesten een roker maken, volgens de Mayo Clinic. Als de hoest ernstig genoeg is, kan dit leiden tot een laryngospasme stellen die ervoor zorgt dat de strottenhoofd te sluiten of spasmen. Frequent gesnuif Smarties laat suiker in de weefsels van de longen en de neus, wat kan leiden tot irritatie. Kinderen die allergisch zijn voor suiker kan een onmiddellijke allergische reactie veroorzaken bij snuiven Smarties, die, wanneer onbehandeld kan leiden tot de dood of ademstilstand.

Snuiven Smarties laat een stof van suiker in de neusholten. Volgens de Washington Post, kan frequent gesnuif Smarties leiden tot infecties, maar ook de mogelijkheid van maggot besmetting in de neusholten. Maden voeden suikerhoudende stoffen en kan daarom een ​​huis in een neusholte die is gevuld met suiker stof te vinden.

Snuiven Smarties wordt geacht onschuldig door hen die het doen omdat het geen drug. Echter, de handeling van het snuiven snoep als een drug wordt verondersteld te leiden tot toekomstige druggebruik, volgens ABC News. Aangezien kinderen het gevoel dat ze worden steeds “high” off Smarties, kunnen ze uiteindelijk worden verleid of aangespoord om echte drugs proberen of pick-up met roken.