sulfieten, wijn en urineweginfecties

Sulfieten worden gebruikt in de wijn-proces voor het behoud en de houdbaarheidsperiode te verlengen. Sulfiet gevoeligheid bestaat slechts ongeveer 5 procent van astmapatiënten. Urineweginfecties, of urineweginfecties, worden veroorzaakt door bacteriën.

UTIs kunnen verschijnen bij zowel mannen als vrouwen. Antibiotica worden gebruikt om bacteriële infecties te behandelen.

Alcohol, inclusief wijn, kan de infectie verergeren. Iedereen met behulp van antibiotica mag geen alcohol drinken. UTIs worden niet beïnvloed door sulfieten in wijn of andere voedingsmiddelen.

De wijnbereidingsproces maakt gebruik van gist naar de vrucht, die sulfieten creëert fermenteren. De hoeveelheid sulfieten toegevoegd aan de wijn niet meer dan 350 mg / liter in het U.S. worden

Er zijn geen wijnen die sulfiet-vrij zijn. Biologische wijnen bevatten slechts sporen van sulfieten, indien aanwezig. Wijnen die minder dan 10 delen per miljoen bevatten, worden niet verplicht om toe te voegen “sulfieten toegevoegd” aan het label.

Slechts een klein deel van de bevolking gevoeligheid voor sulfieten. De gevoelige reactie omvat symptomen zoals hoofdpijn en brandend maagzuur.