symptomen van een knie infectie

Als je praat over een knie-infectie, kan de bacteriële ziekteverwekker die verantwoordelijk is voor de conditie bijna elk deel van de knie, met inbegrip van het gewricht, bursa, botten en zelfs de huid binnendringen. Dit kan leiden tot een medische aandoening te ontwikkelen dat met zich mee brengt zijn eigen set van de symptomen. Afhankelijk van het gebied van infecties zullen symptomen variëren van persoon tot persoon.

Van alle infecties die de knie pest, bursitis is een van de meest voorkomende. Als bacteriën binnendringen één of meer van de bursae, die de elektroden langs de botten, pezen en spieren van de knie, kan het gebied worden ontstoken, waardoor knie bursitis. Met een dergelijke infectie, een persoon ervaart meestal een zwelling, warmte, pijn en tederheid. Elk van deze symptomen kan het heel moeilijk voor een persoon te verplaatsen of plaats druk op het werkelijke knie te maken.

Een andere veel voorkomende infectie van de knie is een aandoening bekend als septische arthritis. Met deze aandoening, een bacteriële ziekteverwekker binnenvalt het gewricht van de knie, beschadiging van de structuur en het veroorzaken van een ontsteking. Dit leidt vaak de symptomen van knie warmte, zwelling en pijn, vooral in tijden van fysieke inspanning. De infectie kan ook de symptomen van koorts (tussen 100-101 ° F) die vaak gepaard gaat met de rillingen veroorzaken.

Wanneer de infectie binnendringt het werkelijke beenderen van de knie, kan de toestand van osteomyelitis veroorzaken. Osteomyelitis wordt gekenmerkt door een verslechtering van het bot veroorzaakt door een bacterie of schimmel die een abces vormt. Dit abces ontstaat uiteindelijk een obstructie in de toevoer van bloed naar het aangetaste bot. Als dit gebeurt, de meeste mensen beginnen om de symptomen van de aandoening, waaronder spoel- en zwelling van de huid boven het geïnfecteerde bot, gevoeligheid en pijn binnen dit gebied en zelfs vermoeidheid en prikkelbaarheid in de patiënt geven.

Niet alleen infecties teisteren de feitelijke structuur van de knie, kunnen ze ook invloed op de huid op hetzelfde gebied van het lichaam. Dergelijke bacteriële infecties is bekend als cellulitis, die meestal wordt veroorzaakt door de streptococ of staphylococcus bacterie. Als deze infectie sets in, de huid wordt warm, een rode, gezwollen en inschrijving. Indien onbehandeld kan verspreiden in het onderliggende weefsel en uiteindelijk binnenvallen de bloedbaan.

Bijna een van de symptomen die u ondervindt op te lossen als gevolg van een knie-infectie, moet u eerst de behandeling van de aandoening. Met al deze voorwaarden, de eerste loop van de behandeling bestaat uit een antibioticum medicatie om de bacteriën die de gezamenlijke, bursa, bot of de huid te doden. Van daaruit kunnen corticosteroïden worden gebruikt om ontsteking en zwelling verminderen, kan de oppervlakte afvoer van elke fluïda die zich ophopen als gevolg van de infectie of een werkelijke chirurgische ingreep nodig moet worden uitgevoerd om schade opgetreden bevestigen of verwijderen ziek weefsel of bot.