symptomen van schimmelinfecties in de penis

Gist-infecties worden vaak gezien als voorwaarde van een vrouw, maar de waarheid is dat mannen hen kan samentrekken, als goed. Mannen zijn minder geneigd om schimmelinfecties te krijgen, maar als ze dat doen, kunnen ze net zo lastig als een vrouw schimmelinfectie zijn. Gelukkig kan schimmelinfecties in de penis gemakkelijk worden behandeld zodra u de symptomen te herkennen.

Gist infecties worden veroorzaakt de Canida bacteriën. Gewoonlijk mannen mate tegen schimmelinfecties vanwege de manier waarop de seksuele organen gevormd. Mannen contract vaak schimmelinfecties door middel van geslachtsgemeenschap met een vrouw die men al heeft. Langdurig gebruik van antibiotica of een immuunsysteem deficiëntie kan ook leiden tot een infectie in de penis.

Een van de eerste tekenen dat je een schimmelinfectie in uw penis kan hebben is een plotselinge toename van de jeuk. Candida is een gist, zoals schimmel, en het zal uw penis jeuk te maken, vooral rond de tip. Het maakt niet uit hoe sterk de drang om te krabben wordt moet u voorkomen dat er krassen omdat het gebied nog meer kunnen irriteren.

Als u een schimmelinfectie in uw penis, kunt u ook merken dat het hoofd van uw penis is pijnlijk. De huid op het hoofd van uw penis kan droge of gebarsten zijn. Dit komt omdat de schimmel wordt uitdrogen van de huid. U kunt zelfs het gevoel een aantal branden of pijn wanneer u probeert te plassen uit het hoofd van uw penis.

In sommige gevallen kan een infectie in de penis zich manifesteren in blaasjes nabij de kop van de penis. Aangezien de huid op de penis steeds geïrriteerd, vormt de kleine blaren. Naarmate de toestand verslechtert, de blaren vaak open te breken. Als de blaren open te breken, kunnen ze sijpelt bloed, pus of andere vloeistoffen.

Een overeenkomst tussen mannelijke en vrouwelijke gistbesmetting is ontlading. In sommige gevallen zal er een reukloze, klonterige afscheiding geassocieerd met een infectie in de penis. Dit ontslag wordt vaak vergeleken met kwark. Ontlading in een mannelijke schimmelinfectie is zeldzaam, maar, en het is mogelijk om een ​​infectie te hebben zonder afscheiding.