Tenex bijwerkingen bij kinderen

Tenex is een recept medicatie vaak gebruikt bij kinderen voor de behandeling van Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Er zijn echter enkele bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Tenex bij kinderen.

Tenex behoort tot de categorie van anti-hypertensiva. Het is gebruikt om hoge bloeddruk, evenals kinderen met ADHD symptomen. Tenex is een behandeling optie voor kinderen die stimulerende middelen niet kunnen verdragen. Het kan ook slapeloosheid en agressie die kan worden geassocieerd met het gebruik van stimulerende geneesmiddelen verlagen.

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Tenex zijn depressie, vertraagde hartslag, vermoeidheid, duizeligheid, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, hoofdpijn, droge mond, slapeloosheid, constipatie, braken en diarree.

Tenex kan ook ernstige bijwerkingen, zoals netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van de lippen, tong of gezicht, en piepende ademhaling, wat een teken van een allergische reactie die levensbedreigend kan zijn kan veroorzaken. Het kan ook leiden bloeddruk gerelateerde symptomen zoals flauwvallen, blozen van het gezicht en ernstige hoofdpijn.

Do Tenex geen rekening met medicijnen voor verkoudheid en allergie├źn, eetlust onder controle of sinus problemen, omdat dit uw bloeddruk kan verhogen. Tenex ook de effecten van alcohol en andere depressiva intensiveren. Zorg ervoor dat uw arts u neemt Tenex vertellen voordat enige vorm van chirurgie.

Neem contact op met uw arts of de arts van uw kind als een ernstige of vervelende bijwerkingen optreden bij het gebruik van Tenex. Het is belangrijk om deze medicatie precies zoals voorgeschreven, en niet een dubbele dosis van dit geneesmiddel niet in als je er een mist.