veiligheid van het navullen gallon water kannen

Als een ramp, kan de openbare watervoorziening niet beschikbaar zijn, waardoor mensen zonder water om te drinken, zwemmen of reiniging. Om te voorkomen dat het vinden van jezelf in deze situatie, zorgen voor uzelf en uw gezin met een nood watervoorziening. Navullen van gallon water kannen is een zeer goedkope manier om ervoor te zorgen dat je water als je het nodig hebt. Plan op het opslaan van ten minste 1 liter per persoon per dag gedurende ten minste drie dagen, en het water op te slaan juist om ervoor te zorgen dat uw aanbod is veilig.

FEMA en het Amerikaanse Rode Kruis raden het opslaan van water in de food-grade containers u oorspronkelijk kocht het water in, en ze raden het verlaten van de containers verzegeld tot u eigenlijk het water te gebruiken. Echter, deze twee organisaties zeggen ook dat de food-grade liter kannen dat oorspronkelijk water of frisdrank zijn veilig te vullen voor noodgevallen waterberging. High Density Polyethylene wordt beschouwd als food-grade plastic, en u kunt de initialen “HDPE” naast de recycling teken op verpakkingen van dit materiaal te vinden.

Om kruiken voor te bereiden voor het bijvullen met water, grondig schoon met warm water en afwasmiddel. Spoel de kannen zeer goed, zodat je geen zeepresten niet achter niet verlaten. Maak een oplossing van 1 theelepel vloeibaar chloor bleekmiddel tot 1 quart water. Giet de oplossing in de waterkan en swish het rond tot de oplossing elk deel van de binnenkant van de kan heeft aangeraakt. Giet het bleekmiddel oplossing uit de kan, en spoel de kan met schoon leidingwater. Het bleekmiddel helpt om alle bacteriƫn die aanwezig is in de kan kunnen doden.

Als je je water kannen te vullen met de stad leidingwater, is behandeld met chloor, en je hoeft niet om het zelf te behandelen. Als u uw kannen vullen met goed water, voeg 2 druppels van chloor om uw water voor het laatst voor zes maanden. Het maakt niet uit wat voor soort water u oorspronkelijk gebruikt of hoe u uw water te behandelen, adviseert FEMA het water te vervangen in uw bijgevuld kannen om de zes maanden. Om u te helpen herinneren wanneer u uw water te vervangen, gebruik dan een permanent marker op de datum waarop u de kan gevuld op de kan zelf te schrijven.

Tl-licht en zonlicht degraderen High Density Polyethylene, verkorting van de levensduur, het afbreken van uw watercontainers en waardoor ze te kraken en lekken. Om uw water kannen intact te houden, bewaar ze op een koele, donkere plek waar ze niet onderworpen zijn aan zonlicht zal zijn. Dark kasten, kasten, kelders en kelders zijn goede plekken om uw waterleiding te slaan.

Hoewel gallon-en kleinbedrijf melkkannen zijn handig en gemakkelijk beschikbaar, weet FEMA en het Amerikaanse Rode Kruis niet aan het bijvullen met water voor noodgevallen waterberging. Melk bevat eiwitten en fruit suikers die zeer moeilijk te verwijderen van plastic de kan zijn. Wanneer deze eiwitten en suikers in de kan blijven, bacteriƫn groeit, waardoor het water onveilig is om te drinken.