voors en tegens van Lofstrand krukken

Ook bekend als onderarm krukken, Lofstrand krukken zijn een soort kruk dat mensen met verwondingen en handicaps dat been mobiliteit te lopen beperken helpt. De gebruiker van een kruk Lofstrand steekt zijn onderarm in de gevormde onderarm stuk en grepen een gegoten de hand stuk. Voor sommigen is de Lofstrand kruk biedt bepaalde voordelen ten opzichte van de onderarm krukken, die ook wel bekend als oksel krukken, terwijl het voor anderen, de nadelen van de Lostrand kruk maken het minder aantrekkelijk.

Omdat de Lofstrand kruk is uitgerust met zowel een onderarm stuk en een hand stuk, kan een gebruiker ervoor kiezen om de handgreep los te laten en nog steeds evenwicht via de onderarm stuk te houden. Dit laat mensen met Lofstrand krukken om meer bovenlichaam mobiliteit dan gebruikers van onderarm krukken hebben.

In tegenstelling tot de oksel krukken, Lofstrand krukken zorgen voor meer vergoeding voor het gewicht lager. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om evenwicht te behouden wanneer het niet in beweging of bij gebruik van zijn bovenlichaam.

Omdat Lofstrand krukken vertrouwen op de gebruiker om het gewicht op handen en onderarmen dragen, zijn dit soort krukken aangetoond dat schade aan gewrichten en zenuwen in de armen en handen veroorzaken.

Hoewel Lofstrand krukken gebruikers meer mobiliteit bovenlichaam kunnen voorzien, bieden ze minder algemene steun voor het lopen dan oksel krukken. Omdat de gebruiker om veel van haar gewicht op de armen ondersteunen, moet de gebruiker meer bedreven in balans houden dan axillaire krukken zijn.