zwangerschap: hoe het versnellen van de arbeid

Het dragen van een baby voor negen maanden of 40 weken is lang woning proces, dat fysieke en emotionele belasting kunnen bevorderen op een aanstaande moeder. Vrouwen maken met veel problemen met hun lichamen in afwachting van hun bundel van vreugde aan te komen. Zij kunnen lijden slapeloze nachten, extra gewichtstoename en druk op de rug, borst en blaas. Gedurende de tijd, hebben deze vrouwen zijn blootgesteld aan tal van methoden om te helpen versnellen het arbeidsproces, hetzij op natuurlijke wijze of medisch geïnduceerd.

Krijgen in beweging. Maak een wandeling, die zal helpen de positie van de baby lager. Hoe lager de baby is hoe sneller het kan komen, die beter dan te wachten voor de baby op natuurlijke wijze te schakelen tijdens hard en langzaam arbeid.

Gebruik een geboorte bal. Door het verplaatsen van rond op een geboorte bal, kunt u helpen begeleiden van de baby naar beneden.

Engage in de tepel stimulatie of seksuele opwinding met je partner, die kan leiden tot de baarmoeder te contracteren.

Probeer acupunctuur. Acupunctuur wordt gedaan door het indrukken van een ingedrukt te houden op de huid en kan helpen verwijden de baarmoederhals.

Als uw arbeid verder worden verlengd en pijnlijk, kan uw cervix niet in staat zijn om goed te verwijden of je bekken te klein zijn voor de baby om door te passen. In dit geval kan uw arts moet je een keizersnede om de baby geboorte te voeren.

Probeer kalm te blijven. Geef je lichaam rust tijdens het arbeidsproces, omdat er te veel stress van de baby in nood kunnen brengen waardoor een langdurige bevalling.

Laat uw arts breken uw water. Zodra de vliezen gebroken, kunnen sterkere weeën beginnen.

Laat uw arts te beheren Pitocin via een IV. Pitocin is een synthetische drug, die de baarmoeder veroorzaakt sterker en sneller krimpen.